Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Oameni de treaba Aka Men of Deeds (2022) |
Odgovori |
Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 211 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2023 u 20:11 |
Prevod je uradio kvrle ⚡
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Online Points: 4477 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Radi se o crnohumornoj drami. Glavni glumac je potpuno razvalio ulogu policajca koji zna jako dobro da mu je bolje ne dirati u osinjak i praviti se blesav. Naravno da mu je više manje sve jasno od početka tko što i kako, samo je pitanje hoće li postati korumpiran. A na što će se sve skupa svesti je toliko preludo da opraštam pokoji nepotrebno predugi kadar. Bombon!
|
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 949 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film je zaista odličan, kao i gluma glavnog lika. E sad, pogledao sam ga na osnovu kratke recenzije Joxera, te mi dve stvari nisu jasne. Prva, ja ne videh u filmu bilo kakvog, pa ni crnog humora. I druga, znam da se Joxer "ježi" pri samoj pomisli na dramu, a ovaj film je teška, mučna drama
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Online Points: 4477 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kako nije jasno. To što je meni nešto presmiješno ne treba značiti da će biti i tebi. I obrnute. ;) Pustimo drame, drama može biti bilo što, ali kad je suha ili u kombinaciji sa znašveć čime, bljak. Očito je nešto drugo tu, a to je da film ima što dati dvojici razlličitog ukusa. A takav se film ne može tako lako pronaći. Ažurirao JoxerTM - 11.Veljaca/Feb.2024 u 01:02 |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 8742 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
I meni je dobar film. Mene je, u najavi prevoda, zaintrigirao poster da malo vise procitam o istom, u konacnom i da pogledam.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 8742 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Skoro nekom preporucih, i opet komedija, u najmanju ruku crnohumorna na par mesta maksimalno, da kazes `crnjak` ,i meni cista drama , ma gde sam se nasmejao, meni je turski `Burning Days` jako slican, sustinski, lepo su rekli tamo sudija ovde zena, ne mogu protiv sebe, i naj..., samo je tamo od starta, a ovde je dat izbor, tamo nismo videli do kraja ovde jesmo.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |