| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nunta In Basarabia Aka Wedding In Bessarabia (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nunta In Basarabia Aka Wedding In Bessarabia (2009)Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2013 u 16:46 |
|
Wedding in Bessarabia (2009) Nuntă în Basarabia (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 92 min Država: Rumunija, Moldavija, Luksemburg Jezik: Rumunski, Ruski Režija i scenario: Nap Toader Uloge: Vlad Logigan ... Vlad Victoria Bobu ... Vika Constantin Florescu ... Gioni Igor Chistol ... Valera Igor Caras-Romanov ... Senia Ion Scutelnicu... Vikin tata Corina Druc ... Vikina sestra Viorica Geanta Chelbea ... Vladova majka Sergiu Voloc ... organizator venčanja Mladi Rumun Vlad i Moldavka Vika su se upravo venčali, očekuju dete, a nemaju novca ni za pristojan stan. Ali zato imaju ideju: ponovo će se venčati, ovaj put u Vikinoj domovini Besarabiji (sadašnjoj Moldaviji), gde mladenci dobijaju poklone i novac za venčanje. Ali već na granici Rumunije i Besarabije počinjemo da uviđamo da su odnosi između 2 zemlje i naroda komplikovani. Železničke tračnice se razlikuju i vagoni moraju da menjaju točkove na granici. Na proslavi, stvari izmiču kontroli, a Vikin pašenog je tek jedan od mnogo problema. (Besarabija je bila deo Rumunije od 1918.-1940. kada je postala deo SSSR-a, kao Moldavija.) Prevod najavio kvrle
Ažurirao bojan969 - 09.Veljaca/Feb.2013 u 16:50 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2013 u 12:23 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |