| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
NUMERIRANI POPIS |
Odgovori
|
| Korisnik | |
lucky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 25.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: NUMERIRANI POPISObjavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 09:44 |
|
Zanima me da li mislite da bi bilo dobro da se u popisu filmova (za razmjenu) uz naziv filma stavi redni (serijski ili kako god već) broj. Mislim da bi na taj način bilo puno lakše pratiti nove naslove koji su pridodani popisu. Samo numeriranje nije neki veliki posao pa mislim da bi svatko tko trejda filmove vrlo lako mogao svom popsu pridodati brojeve.
|
|
|
lUcky
|
|
![]() |
|
Fatal Error
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:26 |
|
Svakako majstore, prvenstveno ja recimo imam identifikacijski broj čisto radi boljeg snalaženja, jel stvarno ne znam kako bi to bilo da mi niti jedan film ne sadrži svoj CDID, a inače većina ima navedenu godinu izdanja svakog filma, jel ti pomoću bilo kakavog drugog broja, ID-a il kak to god već zovete ne možež predpodstavit dal je film noviji ili stariji, mislim može biti film nov na popisu ali kad je snimljen, to baš i ne.
|
|
![]() |
|
lucky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:30 |
|
Slažem se s tobom, mislio sam reći da uz sve uobičajene podatke(žanr, godina, glumci ...) ide i broj. |
|
|
lUcky
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:32 |
|
tako je, taj broj jednostavno više pomaže tebi nego ikom drugom....pa tko bi se snašao među 1500 diskova da nisu numerirani i poredani...jako tešto..
Jedino jeproblem ako ih nisi numerirao, i onda nakon 1000-itog diska se sjetiš to radit, e onda će ti to biti malo duđi posao, a i trebat će ti dobra organizacija...
No ne moraju nužno biti samo brojevi, možeš označit recimo kao D67 - recimo spin D, disk 67 ili druge slične oznake....
|
|
![]() |
|
lucky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:42 |
|
Pa mislim da većina imam popis rađen u Excelu a tamo zbilja nije problem sortirati i numerirati. Ja sam prvenstveno mislio na to da mi međusobno možemo lakše pratiti nadopunu "novijih" filmova koje je netko od nas nabavio, npr. da znaš da si kod mene pregledao ili razmjenio filmove do broja 1000 pa kada vidiš moj novi popis do broja recimo 1200 da nemoraš listati svih 1200 naslova nego samo zadnjih 200.
|
|
|
lUcky
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 11:51 |
|
Pa eto i to je prednost tog - NUMERIRANJA
Ažurirao Dngy |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |