| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Numb (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Numb (2015)Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2016 u 20:34 |
|
Numb (2015) ![]() Žanr: Misterija, Triler Trajanje: 90 min Država: Kanada Jezik: Engleski Režija: Jason R. Goode Scenario: Andre Harden Uloge: Jamie Bamber ... Will Marie Avgeropoulos ... Cheryl Aleks Paunovic ... Lee Stefanie von Pfetten ... Dawn Colin Cunningham ... Loner Paul McGillion ... Pete Numb je priča o bračnom paru Willu i Dawn koji su se našli u financijskoj krizi nakon što je zbog kolapsa tržišta Willu propao posao koji im je trebao osigurati budućnost. Nakon tog neuspjeha upute se kući po zimskoj autocesti. Usput pokupe par autostopera koji su se uputili u novi život, braću Leea i Cheryl. Ali usred noći umalo udare sa starac koji promrznuo luta na snježnom cestom. U potrazi za njegovom osobnom kartom u njegovom džepu otkrivaju poveći svežanj novca, rukom nacrtana kartu sa GPS koordinatama, i jedan zlatnik. U pokušaju da riješe svoje financijske probleme, četvorka će se uputiti u snježnu divljinu u potrazi za zakopanim zlatom. izvor: filmskimaraton Prevod uradio x200sx |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2016 u 22:00 |
|
Evo pogledao sam ga prije 10 minuta. Što reći? Rutinski thriller i ništa više..ali ni manje. Nije bačeno vrijeme ali nije ni film koji bude izazvao posebnu pažnju i sjećanje do kraja mjeseca. Jedna od stvari koja me privukla da ga pogledam je ledena pustoš Svi uglavnom vole " Fargo" krajolike, pa eto, ovaj se thriller se odvija skroz naskroz u ledenoj pustoši...5/10...
Ažurirao robin12345 - 21.Listopad/Oct.2016 u 22:01 |
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2016 u 00:03 |
|
Zavisi kako se kome svideo.Mene iskreno odusevio film,i dan dva nakon gledanja filma sam pod utiskom. Radnja filma je dosta specificna,i ne pamtim da sam gledao film sa istom tematikom.
Sto se tice samog filma,pa u film nije ulozeno mnogo para,za razliku od pojedinih filmova kao npr; Suicide Squad u koji je ulozeno boga para a film ne vredi bar meni ni malo. I sve u svemu ima jedna pouka filma "Koliko pohlepa moze unistiti coveka"
|
|
![]() |
|
Ilimar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2017 u 06:29 |
|
Odlican film, drzi paznju sve vreme!!!!
|
|
![]() |
|
dojcilo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 23:56 |
|
Solidna priča o pohlepi, lažima i preživljavanju u surovim okolnostima... 6/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |