Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novocaine (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novocaine (2025)

Novocaine

Novocaine (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Novokain

Godina:

2025

Žanr:

komedija, akcija, triler

Režija:

Robert Olsen
, Dan Berk

Scenarij:

Lars Jacobson

Glavne uloge:

Jessica Leigh Stanley
  >  Waitress
Sean Walker
  >  Dishwasher
Dominique Maher
  >  News reporter
Conrad Kemp
  >  Andre
DeVille Vannik
  >  EMT#1
Jack Quaid
  >  Nathan Caine
Steve Larter
  >  Uniformed Officer
Evan Hengst
  >  Ben
Motsi Tekateka
  >  Prison Guard

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novocaine (2025)
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2025 u 13:18
Dobra, opuštajuća akcijsko triler komedija. Klasične akcijske trilere ugl ne toleriram, ali kad je nadodana komedija onda mi zna funkcionirati, a ovaj film je. Dobro ubijenih uru i 45.

Film ima dosta klišeja, što je logično za ovakav mix žanrova, ali eto radnja i premisa, situacija oko glavnoga lika je relativno originalna. Prožet vizualno nekolicinom precizno detaljnih scena što se tiče ozljeđivanja i "igranja", film nije za one ispod 12 godina.

Prvih pola sata počinje kao neka obična romantična dramedija, nakon toga se žanrovi nadodaju, izmjene i krene jednopopodnevna avantura u životu glavnoga lika Nathana. Jack Quaid mi je simpatična faca, najviše sam ga prihvatio, tj. upoznao preko serije "The Boys", jednostavno tip ima neku pozitivnu energiju i ovdje je pokazao da ima to nešto za ovakav tip filmova koji se miješaju sa crnim humorom, humorom. Sve skupa zadovoljavajuće.
Na vrh
brgljez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2025 u 23:04
što se mene tiče, najbolje što sam gledo iz 2025,g do sad. dobre fore, akcija, romantika, gluma, režija, kamera. potpis na detaljniji komentar kolege iz prijašnjeg posta. gotovo identično viđenje filma.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2025 u 13:49
Ovo se obavezno gleda cekao samo prevod
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2025 u 16:46
Pa preveden je.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2025 u 17:04
Pa jeste juce,prekjuce sacu ga gledam
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2025 u 20:42
Ok za zabavu, nisam ni opis citao, samo sam video poster,  pa me je iznenadilo nesto oko njegove misije, ok i dalje ga vezem za Boys-e nekako mu pasu ovakve uloge.  Negde je bilo za bol ne mogu da setim gde , da bunarim ne mogu, ali ovde preterase , mogli su neke dodatne fazone da ubace i kraj ona jurnjava pa mogli su da smisle bolje, mozda detektive da su stavili neke blesave, otkacene,   pre nego sto izdeklamuje udzbenik... vidjeno  zilion puta ali dobro nekako mi je drago. Na ostalo nisam nesto obracao paznju dobro je uradjen.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2025 u 09:43
Opicen film. Akcija,komedija,nema puno mozganja. Oprez onima koji ne podnose
ptikazivanje otvorenih rana i povreda.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2025 u 10:23
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Negde je bilo za bol ne mogu da setim gde , da bunarim ne mogu, ali ovde preterase

"Kickass" verovatno, dok sam ovo ipak morao da prekinem, stao posle tučnjave u kuhinji, predaleko mi je suviše toga u filmu, sa likovima, dijalozima, odabirom glumaca, ne mogu na silu gledati, naknadno shvatih i da ionako nisam raspoložen za ovako šta pa taman da se svemu i prišlo na kakav meni draži način.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2025 u 08:15
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Negde je bilo za bol ne mogu da setim gde , da bunarim ne mogu, ali ovde preterase

"Kickass" verovatno, dok sam ovo ipak morao da prekinem, stao posle tučnjave u kuhinji, predaleko mi je suviše toga u filmu, sa likovima, dijalozima, odabirom glumaca, ne mogu na silu gledati, naknadno shvatih i da ionako nisam raspoložen za ovako šta pa taman da se svemu i prišlo na kakav meni draži način.

Nije Kick-Ass mada mi je zanimljivji od Novocaine,  nego indijski The Man Who Feels No Pain
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.