Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nova invazija na "Dan nezavisnosti"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nova invazija na "Dan nezavisnosti"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nova invazija na "Dan nezavisnosti"
    Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 13:24
Armija vanzemaljaca ponovo napada planetu Zemlju u novom nastavku filma iz 1996. godine.

Reditelj Donald Emerih snimiće dva nastavka filma iz 1996. godine "Dan nezavisnosti" sa Vilom Smitom u glavnoj ulozi.

Kapetan Stiv Hiler ponovo će dobiti priliku da spasi Zemlju od napada vanzemaljaca. Reditelj Donald Emerih nedavno je jednom američkom magazinu izjavio da studio "20th Century Fox" planira snimanje dva nastavka, kao i da je scenario za prvi nastavak već gotov.

Scenario je pisao Din Devlin, a sigurno je da će ulogu reprizirati i zvezda filmova "Ali" i "Ja sam legenda" Vil Smit.

Snimanje novog "Dana nezavisnosti" počinje sledeće godine.

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 13:28
Thumbs Down
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 13:59
jbg, ja sam prvi deo gledao 300 puta i uvek ću ga gledati, ali ne znam šta će buti sa ovim

Ažurirao AcaN - 30.Ožujak/Mar.2010 u 14:00
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 14:13
također, prvi dio sam gledao bezbroj puta i na tv i na kompu.. i nije mi jasno čemu sad ovo?
volim Will Smitha tako da se jedino tome veselim..

Ažurirao Bebinjo - 31.Ožujak/Mar.2010 u 08:34
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 15:17
Prvi deo je bio žešće preterivanje, čak i za film naučne fantastike, i overdose američkog patriotizovanja, ali je imao nekog duha. Mogu samo da zamislim kako će Will Smith umesto jednog, ovog puta ispesničiti dva vanzemaljca, nabiti im nogu u dupe i zaurlati "Now i got you sucka's!!!" Thumbs Down Volim i ja Smitha kao pojavu i kao glumca, ali ovo je nepotrebno.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 22:14
Možda ovaj put ispadne dobar film. LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 22:19
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Možda ovaj put ispadne dobar film. LOLLOLLOLLOLLOL

+1LOL
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 22:30
Mozda ce i njega snimiti u 3D tehnici.   
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 22:58
Stvarno daju Emmerichu pare da snimi novi film nakon 10,000 B.C. i 2012??? wallbashwallbashwallbash
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 23:01
Treća - sreća. LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 23:04
Ma šta vam je ljudi, to će biti novi dobitnik Oscara...
2012 kad Zemlju unište potresi vulkani, a Emmerich će bježati ispred njih u limuzini držeći u ruci mali zlatni kipić zvani Oscar!!!

LOLLOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2010 u 10:32
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Prvi deo je bio žešće preterivanje, čak i za film naučne fantastike, i overdose američkog patriotizovanja, ali je imao nekog duha. Mogu samo da zamislim kako će Will Smith umesto jednog, ovog puta ispesničiti dva vanzemaljca, nabiti im nogu u dupe i zaurlati "Now i got you sucka's!!!" Thumbs Down Volim i ja Smitha kao pojavu i kao glumca, ali ovo je nepotrebno.

ma koliko to jadna, bedna scena bila, ali se film prepoznaje po njoj, a i meni je do ja*aLOL

A druga najjača. Will izlazi napolje pogleda levo (vidi rasulo), pogleda desno (totalni haos) i kad je pogledao pravo gamad sa druge planete u nekoj šklopociji od svemirskog broda LOLLOL

Ima taj film dobrih fora

- Armin van Buuren

Na vrh
makspower View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makspower Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2010 u 04:43
Sad ga preterase! Pa stvarno nemaju nikakvu novu ideju za film pa moraju da snimaju nastavke...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.