Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Notre-Dame de Paris (1999) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 12:47 |
Notre-Dame de Paris (1999) ![]() IMDb Režija: Gilles Amado Libreto: Luc Plamondon, prema romanu Victora Huga Žanr: Mjuzikl, Drama, Romansa Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 150 min Hélène Ségara ... Esmeralda Daniel Lavoie ... Frollo Bruno Pelletier ... Gringoire Garou ... Quasimodo Patrick Fiori ... Phoebus Luck Mervil ... Clopin Julie Zenatti ... Fleur-de-Lys Francuski mjuzikl 'Notre-Dame de Paris' je baziran na romanu 'Notre-Dame de Paris' (The Hunchback of Notre-Dame) francuskog pisca Victora Hugoa. Muziku je skladao Riccardo Cocciante, tekstove je napisao Luc Plamondon i premijerno je prikazan 16. rujna 1998 u Parizu. Od premijere, mjuzikl je išao na svjetsku turneju po Francuskoj, Kanadi, Belgiji, Rusiji, Švicarskoj, Italiji, Španjolskoj, Japanu, Kini, Južnoj Koreji, Haitiju, Tajvanu, Singapuru i Libanonu. Kraća engleska verzija je gostovala u Americi i Velikoj Britaniji. Popularne pjesme iz showa, kao što su 'Belle' i 'Le temps des cathédrales' prevedene su na bjeloruski, katalonski, češki, njemački, talijanski, litvanski, poljski, ruski, nizozemski i engleski jezik. TITL |
|
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |