| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Norveški ratni najgledaniji (12.11.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Norveški ratni najgledaniji (12.11.2024.)Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2024 u 13:37 |
|
Rat, rat i rat. Razumem da rat ne mozhe da se zaboravi ali chemu potenciranje jedne od najgorih stvari na svetu i podsecati se takvog necheg. Mozdha cu dati priliku ovom filmu ali ne vidim nisha loshe ako ga i sluchajno i preskochim. Skandinavci su pre imali kud i kamo bolju kinematografiju da sam ne nabrajam bilo to norveshka, svedska ili danska, neki glumci su se chak i oprobali ''preko'' u stranim filmovima. Ne bih zaista sad da nabrajam projekte i glumce koji su zaista cishe neogo kvalitetni, neki filmovi su chak dobili i svoje rimejkove ''preko'' ali na zhalost, mislim da je i njihova kinematografija u padu. Hollywood je i te kako znao da krade i njihove ideje i rrezhisere i glumce. Zabrinut sam sa razlogom, nisam paranoichan nego zabrinut. Prvo je muzika propala, sada je film i te kako u krizi i sledece ce verovatno i sport. Da li smo dotakli ono shto smo mogli i da li je to to i da li se sada pada u zatochenisshtvo mobilnih telefona i pre svega drrushtvenih mrezhaa ( na kojima me nije bilo, nema me, niti ce me biti ) Da li je to to ?? Da li su se ljudi maximalno outudjili i svako gleda u ekran svog mobilnog telefona dok na ulici mozhe videti neki lepi prizor na primer kako se mache igraju ili kako se igraju psi ili slichno > Da li smo doshli u taj stadijum da je ovo genmeracija tih istih mobilnih telefona i drushtvenih mrezha gde neli like-uje neku pesmu ili ne ? Mislim da ideja i te kako ima nego su se scenaristi ulenjili. Isto tako mislim da je manjak dramas i trilera jer to ne donosi zaradu nego ili su to sf filmovi sa specijalnim efektima ili akcioni filmovi gde ima milion puchachine.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |