Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Northern Exposure / Zivot na severu???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Northern Exposure / Zivot na severu???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vic Mackey View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vic Mackey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Northern Exposure / Zivot na severu???
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 01:55
Zna li neko gde se moze naci ova serija, i to ona verzija snimana sa Nova TV, sa hr titlom??? Imam prvu sezonu, radi se o odlicnom tv ripu, ali ne mogu naci ostatak!!!Ouch Znam sigurno da postoji takva verzija kompletne serije na 7 dvd-a.

Ako neko zna, neka javi na PM!
Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 22:00
Serija je objavljena na DVD-ima u Hrvatskoj pred jedno dvije godine. Mislim da imam nekih 6 DVD-a, prve tri sezone, nisam siguran da je to cijela. Sezona je bila na 2 diska (čini mi se). Ripnuo bih ti ja to da znam kako i da imam čime... ;-))) Za rip s TV-a ne znam...
buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
Peter_Petrelli View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Peter_Petrelli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 21:19
Vic imas PM.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.