Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nominacije za OSCAR-a 2009.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nominacije za OSCAR-a 2009.

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 14:51
Meni je najveci favorit Waltz with bashir, komotno su ga mogli za najmanje 5 kategorija nomonirat: najbolji film, animacija, redatelj, strani film, dokumentarac....
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 16:46
nije bas da imam favorite u svim kategorijama..ali eto izdvajam:

naj film:
Slumdog Millionaire - mislim da pokazuje koliko je znanje bogadstvo iako ga nemas u materiji..moj misljenje..

naj zenska gl uloga:
Meryl Streep - ta zena da glumi ne znam sta bit ce odlicna..

naj muska sporedna uloga:
Heath Ledger  - osim sto je prosjecni film dignuo ta dloga me 'natjerala' da ga pogledam, jer te betmen, supermen itd filmove ne volim...

naj anime:
tu nebi mogla izdvojiti ni jednog..zasto?..zato je nema madagascar 2, iako su sva tri dobra (s obzirom misljenja forumasa za wall e jer ga nisam gledala)..

Ažurirao alma84 - 27.Sijecanj/Jan.2009 u 16:46
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2009 u 13:51
Button 13 nominacija?!Tako predvidljivo.Tolika je kriza u Holivudu glede kvalitetnijih filmova,da ce svaki naredni filmovi Finchera,brace Koen,Istvuda,Andersona itd.daleko pre premijere,biti proglasavani za Oskar pretendente.Pardon.....to vec sada rade.
I The Reader favorizovan u odnosu na Wrestler-a,u kategoriji naj.filma?Pih.
smile85

Ažurirao Paradox_Lik - 01.Veljaca/Feb.2009 u 13:53
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2009 u 14:53
Ma već smo zaključili da su nominacije katastrofa, pogotovo ove godine...
Stvarno naznam šta reći ali neugodno sam iznenađen nominacijama...Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.