Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
No Time to Die (2020) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | ||
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2021 u 16:17 |
|
Film sa određenim novitetima, dinamičan ali također i taman fino melodramatičan, dobra scenografija kao i inače. Tipičan akcijski/triler film koji IPAK nije tipičan.
|
||
![]() |
||
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: -45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Videcemo ko ce biti sledeci Bond. Christopher Nolan je nesto spominjao Tom Hardy-a. Ja bi voleo da to bude Idris Elba
|
||
![]() |
||
Kokolino123 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2021 Status: Offline Points: 1 |
|
Veoma razočaran, mada je film ko film odličan , ali , pobili su sve , ubili su Felixa, pobili Spectre, Q je postao gay , 007 je žena , i sve što je činilo Bond franšizu zanimljivom je otišlo u Q, kao i cijeli Hollywood ;( kraj je posebno glup kao i naslov poslije svih slova James Bond će se vratiti :) 2 i nešto sata dobrog filma ali to nije Bond to je nemoguća misija ili nešto takvo . Nije ni čudo što na početku filma napišu spoiler alert , jer ovo vjerujem nitko nije očekivao da će se dogoditi sa Bondom, izlazim iz kina sa suzom u oku i gorkim okusom u ustima uništili ste mi jedinog pravog heroja :( PUMB JB
|
||
![]() |
||
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 490 |
|
Idris Elba?Hmmmmm.Najbolje da izaberu nekog kosookog.
(function(){window['__CF$cv$params']={r:'69b7bd55fe9b38b7',m:'0b2169aaae44205d8bbb0e5106b0cdbfb5f0ca97-1633783878-0-ASlnivgT7WRK8XMpqC0n2BhZzwwccWNu+JbEuWGP1a+Z4jgNxJzHNjO9gnx+6elan6N/FxV8km5/JOL/BQFpD49oBqRoEhIR5+g6EPsH78YDJFyCJpmJmcI6ONH/clxjudEN6z9nA5/OvhgGA/DYjtdWth1ZF/+9Muu+L9CqOmX1f/ihGe0WFFavn+D3RGstNw==',s:[0xed95d7612c,0xd9b4699abf],}})();
|
||
![]() |
||
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 2580 |
|
Šta bi to jugoistočna azija radila u britanskoj službi? Stavit će indijca ili pakistanca i zbogom, to su današnji britanci. Kao što su turci današnji švabe.
|
||
![]() |
||
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 490 |
|
Sve si rekao.Tacka |
||
![]() |
||
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 102 |
|
Procitavsi tekst odlucih se za IMAX 3D projekciju , i ne zazalih ni vremena a ni para.
|
||
![]() |
||
matz_hr ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2014 Status: Offline Points: 6 |
|
Zaboravili su kleknut na početku filma.....
|
||
![]() |
||
e5-goran-jovanovic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 26.Srpanj/Jul.2017 Status: Offline Points: 0 |
|
Danas svaki debil sanja da uradi nesto originalno! Ubiti Jamesa je ludilo jer taj isti tekstopisac iliti debil je to i uradio. Poslednji pravi filmski muskarac i heroj je maknut sa filmske scene jer im je ponestalo ideja. Za pocetak maknite tog kretena od tekstopisca, vratite Sema Mendeza da ispravi sve vase brljotine. Nije Danijel Krejg jedini 007. Bice ih jos!
|
||
![]() |
||
Osgiliath ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 21 |
|
Ne bih se brinuo da neće više biti filmova o Bondu. Ovaj opus Bondova sa Craigom je samo jedna od mnogih verzija priča o Bondu. Završili su opus i vrijeme je za novi. Sa novim glumcem i novim pričama.
|
||
![]() |
||
Bambula ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() El Presidente Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2011 Status: Offline Points: 1078 |
|
Na kraju filma jasno piše
James Bond will return. Niko se ne odriče krave muzare tako lako. |
||
![]() |
||
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1132 |
|
Film je imbecilno napravljen. Odustao sam posle 45 minuta ove gluposti....
Ocena 1/10
|
||
![]() |
||
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 145 |
|
Prijevod su uradili Osgiliath i Bambula 👍
|
||
![]() |
||
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 20 |
|
Iskreno, nisam očekivao ništa drugo do ovako nešto. Poslednjih par filmova o Bondu (otprilike sve sa Craig-om), su meni lično lošiji od ranijih Bondova. Naročito onih starijih. Sledeći 007 po mojoj proceni ona crnkinja. Em žena, em crnkinja. I rodna i rasna ravnopravnost🙂
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 20 |
|
Mislim, suludo bi bilo i razmišljati da je Craig preživeo ono. Mada šta se sve snima, ni to me ne bi čudilo da bude.
|
||
![]() |
||
Osgiliath ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 21 |
|
Craigovi Bondovi nisu snimani kao nastavci ranijih filmova. Počeli su sa vremenom kad još nije bio 00 agent, pa do njegove smrti. Nekako su zaokružili svoje filmove i vrijeme je za novi ciklus.
Crnkinja Bond? Vidjelo se u ovom filmu da to ne ide. Ispala je kao neki komični pomoćnik (comic sidekick).
Ažurirao Osgiliath - 12.Studeni/Nov.2021 u 16:17 |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Dobro možda ne baš crnkinja, ali crnac ili gej mora da bude😂. Kad može Kapetan Amerika da bude crnac što ne bi i Bond? Naravno, aludiram na ovaj trend snimanja filmova sa konotacijom moranja poštovanja političke korektnosti! Ili kako se već to naziva.
|
||
![]() |
||
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1132 |
|
Gde su nasli onu rgobu crnkinju!? ili onu crnku koja sutira Spectra agente!? Moja cerka od 12 godina se smejala ovom djubretu od filma. Svaki Dzejms Bond je iz filma iz film sve gori. Jos dok je Pirs Brosnan bio Dzesika, serijal je jos na nesto i licio. Kad se pogleda unazad 40 godina filmovi sa Konerijem I Rodzer Murom koji danas naravno deluju smesno i prevazidjeno ti filmovi su donosili mnoga tehnoloska resenja veoma futuristicka za ono vreme a i imala su i neki sarm u odnosu na ovakvo najnovije sranje od filma... Ovo prosto vredja inteligenciju. Ja ne znam ako je ovo pravljeno za americke sprzene mozgove ja nisam iz tog filma... (function(){window['__CF$cv$params']={r:'6ad1e02f5ab105f1',m:'af3bb2ef5c042e5ea0369f776466e77d4975d5dd-1636742289-0-AeJP/KVGjzqCPMV+Rm6Wn1lFMP4ioVVtbevjhZVjisJ4sKD0QgmOgPeyZhkO0RbXVxQcV5t8x+AkLmYXyoq4c87DoL83vBv5p2ePTEMgFYPNs96mUwxR4IIhCtGb+EAaTxzkiyluDsv7M9RrqYFJm4BKel7bQ9TMn/woekr9ubrClkvFS9//CCgb7XtbBcLnug==',s:[0xfcd2580089,0xf09437fbc8],}})();
|
||
![]() |
||
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 2580 |
|
Samo vi pljucajte... Meni je film očekivano misaono nezahtjevan, ali uz to zabavan taman onoliko koliko treba. S obzirom koliko traje, a da mi u nijednom trenutku nije bio dosadan, meni ovo ide pod: Gledati. To
što neko mašte za nanotehnologiju nema pa ga smeta što je Bond otišao u
scifi smjer kao da nijedan drugi nije, to nije moj problem. Nitko vas nakon desetljeća isključivo dosadnih biografija nije tjerao da gledate Bonda. Nemam što duljiti onima koji se nećkaju. Akcije ima napretek i kako to u Bondu treba biti - pretjerane. Film nije kopipejst pa je kao novi element priče ubačeno slomljeno srce. Nije smrtno ozbiljan nego ima humora jer je za ljudski rod normalno da se sprda sa svime i o svemu. Craig je u filmu u penziji, a ide ionako u najavljenu penziju od Bonda u stvarnosti, pa je to još jedan dodatni štos. Negativac
je klasični Bondovski manijak koji svom bolesnom umu nalazi opravdanje
nekakvim ciljem ili ciljevima "većim od života", slika i prilika većine
direktora privatnih firmi, pa će mnoge podsjetiti na određene nadređene. |
||
![]() |
||
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 102 |
|
Dobro pojasnjeno JoxerTM !
Svima nama Bondovi filmovi nisu na lestvici top 10 omiljenih filmova , ali smo ih svi i gledali , tako da znamo sta ocekivati od jednog takvog filma. Ni meni nije ni jednog trenutka dosadio , a to mi je dovoljno , pogotovu sta sve gledamo u poslednje vreme , kakav vanserijski tres od filmova. A posto zadnji Bond je sniman pre pandemije , a i podatak da D.Craig ide u penziju te da dolaze neke novine u Bond filmove , odlucih se da pogledam film i ne zazalih . Za Bondovske filmove ovaj je dobar , za buduce ne znam . |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |