Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - No Ordinary Heist (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

No Ordinary Heist (2026)

No Ordinary Heist

No Ordinary Heist (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

No Ordinary Heist

Godina:

2026

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

99 min

Režija:

Colin McIvor

Scenarij:

Colin McIvor
, Aisling Corristine

Glavne uloge:

Eva Birthistle
  >  Celine Murray
Michelle Fairley
  >  Mags Fulton
Andrea Irvine
  >  Bernie
Eddie Marsan
  >  Richard Murray
Aislín McGuckin
  >  Tracey
Patrick O'Kane
  >  Gravel
Forrest Bothwell
  >  Paul Keating
J.B. Moore
  >  Tracksuit
Paddy Jenkins
  >  Jim
Michael Condron
  >  Dink
Jonathan Harden
  >  Pete
Michèle Forbes
  >  Ladybird
Éanna Hardwicke
  >  Barry McKenna
Donal O'Hanlon
  >  Geoff
Steven Calvert
  >  Graham
Mickey Mason
  >  Shorty
Desmond Eastwood
  >  Red
M.J. Sullivan
  >  Old Man Ending

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: No Ordinary Heist (2026)
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2026 u 04:03
Prilično interesantan i jako lijepo snimljen film.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2026 u 10:07
Pa meni je ok film, u sutini znao sam sta se nakon toga desavalo i jedan dogadaj u Londonu 2005. je ipak bio znacajniji tj. imao veci odjek. Da snimljen je fino. Izbacili su politiku, malo su promenili likove da bi razvili dramu, medjusoban odnos, sta prezivljavaju likovi, tenziju, kroz onu `tisinu` i muzicku podlogu koja mi je dobra, kako lagano prolazi... . Kraj je metafora. Malo su mi pljackasi neuverljivi i obezbedjenje u odredjenim situacija, opet ko zna kakav su materijal imali pa uradili dramatizaciju. Hvala za prevod!
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2026 u 22:43
Nije los film, ali mi nekako previse naivno,u realnom zivotu neke stvari bas i neidu kako je prikazano u filmu, a jos radjeno po istinitoj prici, verujem da kada se je to desilo bas ovako i nije bilo....
Shadow
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2026 u 08:36
Originalno postovano od strane Shadow07. Shadow07. piše:

Nije los film, ali mi nekako previse naivno,u realnom zivotu neke stvari bas i neidu kako je prikazano u filmu, a jos radjeno po istinitoj prici, verujem da kada se je to desilo bas ovako i nije bilo....

Da dok sam gledao onako cudnjikav osecaj, isto sam pomislio rekoh i za pljackase i za obezbedjenje, rekoh znao sam  sta se desavalo nakon toga, i onda me bas zanimaloo i procitah starije clanke, nisu bas isli u detalje , ali otprilike svi navode kako je i bilo prikazano u filmu, jeste neobicno, e sad naravno veliki broj cinjenica naravno necemo ni znati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.