Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nije samo Brad Pitt, i Francuzi voze Formulu 1 (27.05.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nije samo Brad Pitt, i Francuzi voze Formulu 1 (27.05.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nije samo Brad Pitt, i Francuzi voze Formulu 1 (27.05.2025.)
    Objavljeno: 27.Svibanj/May.2025 u 12:34
Pa, odgledaću oba )
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2025 u 16:57
Ako nešto ne volim, to su automobili, trke, formule, hajde u kakvoj akciji, jurnjava i sveopšti haos po ulicama, nije mi omiljeno no makar razumem i u stanju sam da koliko-toliko strpljivo ispratim tu igru progonitelja i plena, zapravo i volim poneki film gde su drumovi i automobili koji plove njima više od dekora. No trke, pa još formule, nisam ikada bio u stanju ispratiti duže od minuta na ekranu, umirući od dosade i u to minimalno vremena, mučnije mi je i od fudbala 😂 Ono kada nešto totalno nije deo mojih interesovanja. Nema ni najmanje šanse da bih mogao gledati film o tako čemu u pozadini.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2025 u 17:55
Ja sam, pak, pasionirani ljubitelj automobila, shodno tome i trkanja, a od ranog detinjstva sam kalendar svojih obaveza usklađivao sa rasporedom trka i sve ostalo stavljao u drugi plan kako bih ispratio omiljeni sport Tako beše sve do pre par godina kada su se dešavanja u ovom modernom svetu negativno odrazila bukvalno na sve aspekte života, pa tako i na meni omiljeno trkanje. Danas mi trke imaju tek nešto veći značaj od fudbala koji je bukvalno na margini i apsolutno ga ne pratim niti pronalazim bilo kakvo zadovoljstvo u omiljenom sportu masa.

No, koliko god nekada bio fan trkanja, vrlo retko sam pronalazio užitak u gledanju filmova o trkama. Sve to bude tako naivno i nerealno odrađeno, da mi se totalno smuči. Najnegativniji primeri bi bili Driven sa Staloneom (totalna budalaština) i Nascar drama Days Of Thunder sa Cruiseom, bez želje da kopam dalje. Koliko god bio fan F1 i Brad Pitta, nešto mi govori da će i to biti teška, komercijalna, nerealna budalaština za koju se ne bih iznenadio i ako je potpuno zaobiđem. Jako bih voleo da se varam.

Sa druge strane postoje i baš svetli primerci sjajnih trkačkih filmova. Recimo biografski Rush o rivalstvu Laude i Hunta, a film koga bukvalno obožavam i smatram vrhunskim jeste Ford V Ferrari! Briljantno snimljen i odglumljen film o Le Mansu i rivalstvu dva automobilska velikana. Na spisak bih kao bonus dodao i Senna, mada on ne može da se ubroji u regularan, već više dokumentarni film. Ali reč je o prerano stradalom heroju mojih mladih dana pa ga ne želim zaobići
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2025 u 18:07
Vanishing point je sjajan. Ne treba filmu trkalište da bi bio opak a sa aVtomobilima u jednoj od uloga.
Driven upropasti StaloneTa 😂 srećom pa nam se vrnuo kako-tako potom.
Cruisovu karijeru nije, ladno, mogao da poremeti ni film sa trkama. On pre ima problem onda kada snimi veličanstven film ili totalno razbije kvalitetom svoje glume, tipa Eyes wide shut ili Magnolia, e tu se već uzjoguni publika i film bude manje-više flop na blagajnama. 😂 Dokle god se pravi da nije odličan glumac i dok se zaEbava sa fokusom na zabavi, ne može mu niko išta a šta je sve prevalio preko glave.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2025 u 06:48
Sve se sa izrečenim slažem
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.