Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Night Sky (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Night Sky (2022)

Night Sky

Night Sky (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, fantazija, avantura

Trajanje:

55 min

Glavne uloge:

Sissy Spacek
  >  Irene York
Tim Griffin
  >  Thomas
Beth Lacke
  >  Chandra
J.K. Simmons
  >  Franklin
Sonya Walger
  >  Hannah
Rochi Hernández
  >  Toni
Julieta Zylberberg
  >  Stella
Cass Buggé
  >  Jeanine Albemarle
Stephen Louis Grush
  >  Nick
Lily Cardone
  >  Young Irene
Ian Owens
  >  Paul
Adam Bartley
  >  Byron
Chai Hansen
  >  Jude
Lowrey Brown
  >  Young Franklin
Angus O'Brien
  >  Michael

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Night Sky (2022)
    Objavljeno: 22.Svibanj/May.2022 u 22:25
Seriju prevodi zzoe ✨
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2022 u 15:27
Nije losa serija. Jeste da je spora ali posto su glavni likovi ljudi u godinama, tempo je odgovarajuci. Nekako, cela sezona je uvod u...nesto. 

Ocena 7.5
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 22:39
Izuzetno ok.
Mislim da bi se Subrianci dopalo.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2022 u 07:58
Amazon je ipak odustao, serija je otkazana posle prve sezone. 
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2022 u 10:03
Steta ,dobra serija sa odlicnim glumcima
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2022 u 10:41
Ovo je ono sto sam pricao nju sam planirao da gledam, dobro ovde je odmah izbacena cela sezona, ali zamisli pratis je, razvijaju polako likove i samo otkazu. Jel predstavlja  bar koliko-toliko neku celinu, ili su otvorena neka pitanja? Prekid npr.  Dark Matter me je tada iznervirao. 
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2022 u 10:58
Sto je najgore nije celina tek se zahuktalo na kraju ,ma bas bzvze sto su otkazali
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2022 u 00:21
Sta da vam kazem. Nije dovoljno glupo i neukusno da bi imalo publiku. Nije Marvel i Pikard. Mada, po meni nesto ovako dobro je trebalo zaokruziti u jednoj sezoni, em ne bi bilo problema sa nastavkom, em ne bi doslo do mogucnosti da se iskvari.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2022 u 09:05
Slazem se u potpunosti,iskreno i ja sam ocekivao drugaciji kraj ali svakako steta zasluzila je nastavak.
Na vrh
bonux View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bonux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2022 u 16:36
Mozete mi reci da li ima serija kraj ili je ostalo sve nedoreceno zbog otkazivanja? Da je ne gledam bezveze.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.