| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nicostratos Le Pélican (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nicostratos Le Pélican (2011)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2013 u 01:53 |
|
Nicostratos Le Pélican (2011) ![]() IMDb Režija: Olivier Horlait Scenarij: Olivier Horlait, Eric Boisset Žanr: Komedija, Drama Jezik: Francuski, Grčki, Njemački, Engleski Država: Francuska, Grčka Trajanje: 92 min Emir Kusturica ... Démosthene Thibault Le Guellec ... Yannis François-Xavier Demaison ... Aristote Jade-Rose Parker ... Angeliki Gennadios Patsis ... Popa Kosmas Valériane de Villeneuve ... Mme Karoussos Yves Nadot ... Le capitaine du cargo Ntinos Pontikopoulos ... Moine Karoussos Dimitris Sarikizouglou ... Moine prudent Socratis Patsikas ... Moine gourmand Stelios Iakovidis ... Moine sérieux Yannis (Thibault Le Guellec) je 14-godišnjak koji živi na malom grčkom ostrvu. Od smrti majke, njegov se je odnos sa ocem Démosthenom (Emir Kusturica) pogoršao. Prilikom puta u Atinu, Yannis spasi od smrti pelikana Nicostratosa te ga skriva od oca kako bi ga neometano njegovao. Njegov susret sa pelikanom i Angeliki (Jade-Rose Parker) petnaestogodišnjom gradskom djevojčicom, promijeni njegov život. Prevod je uradila mm312 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |