| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ngo si seoi Aka Who Am I? (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ngo si seoi Aka Who Am I? (1998)Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2015 u 16:10 |
![]() Ngo si seoi Aka Who Am I? (1998) Ko sam ja ? ![]() Žanr: Akcija, Avantura, Komedija, NF, Triler Režija: Benny Chan, Jackie Chan Scenario: Jackie Chan, Susan Chan, Lee Reynolds Trajanje: 120 min Jezik: Engleski, Kantonski, Holandski Jackie Chan ... Ko sam ja Michelle Ferre ... Christine Stark Mirai Yamamoto ... Yuki Ron Smerczak ... Morgan Ed Nelson ... General Sherman Džeki Čen je tajni agent koji je nestao u džunglama Južne Amerike, posle misije u kojoj je kidnapovano tri naučnika. Imajući u vidu čunjenicu da je Džek izgubio pamćenje i ne može da se seti ko je, lokalno stanovništvo obližnjeg sela u kome boravi, ga naziva “Ko sam ja”. Gomila agencijskih operativaca mu je za petama, a njemu uopšte nije jasno zašto. Džeki je nestrpljiv da sazna odgovore. Izvor: mojtv ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |