Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nepoznati problem !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nepoznati problem !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
miki81 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miki81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nepoznati problem !!!
    Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2008 u 11:09
Ne znam zasto je 90% mojih titlova obrisano :(
Imao sam ih uploadovanih bar 20 komada.
Neke su preuzeli sa drugim usernamom a vidim da su moji.
Bez obzira sinoc sam uplaodovao bar 20 srpskih titlova i njih uopste nema?
Ko brise titlove i zasto ?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2008 u 12:09
Koliko vidim titlovi nisu uploadani. Jesi li dobio mail potvrde za svaki titl da je uspješno uploadan?
Nije isključena ni greška na stranici ako si dobio potvrdu da je uspješno uploadan, no uskoro (cca tjedan- dva) će biti dugnuta nova stranica i onda neće biti grešaka. Makar, provjeri jesi li dobio mailove.
Na vrh
miki81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miki81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2008 u 23:06
Jesam, za svaki titl je stigao mail.
I za svaki titl sam proverio i bio je na sajtu ali posle par dana nestali ko rukom :(
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.