Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neol gi-da-ri-myeo AKA Missing You (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neol gi-da-ri-myeo AKA Missing You (2016)

Neol gi-da-ri-myeo

Neol gi-da-ri-myeo (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Neol gi-da-ri-myeo

Godina:

2016

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

108 min

Režija:

Hong-jin Mo

Glavne uloge:

Oh Tae-kyung
  >  Min-Soo
Ahn Jae-hong
  >  Detective Cha
Yun Je-mun
  >  Dae-yeong
Shim Eun-kyung
  >  Hui-ju
Kim Sung-oh
  >  Gi-beom
Kim Won-hae
  >  Section Chief Ban
Kim Hong-pa
  >  Police Chief (as Hong-Fa Kim)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Neol gi-da-ri-myeo AKA Missing You (2016)
    Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2019 u 18:55
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2019 u 20:09

Devojčica  Hee-ju je pre 15 godina izgubila oca , koga je ubio  serijski ubica Ki-bum. Devojčica  čeka njegovo puštanje na slobodu, kao i detektiv Dae-ioung koji je radio na tom slučaju . Ki-bum je izlazi iz zatvora nakon izdržane kazne. Dae-ioung detektiv, pomno prati Ki-bum-a  ostavši sumnjičav prema bivšem robijašu. Serijski ubica je čekao svoju slobodu, detektiv je čekao njegovo puštanje  a devojčica je čekala na nešto, što ostaje misterija. Njih troje će biti isprepleteni u haotičnom odnosu i susreće se sa neviđenim nizom događaja. Priredio i obradio aleksayu.

Ažurirao aleksayu - 15.Studeni/Nov.2019 u 20:42
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2019 u 20:10
Hvala ti puno filmski brate na ovakvim prevodima!. Ja ne stignem ni da poskidam nove filmove koje si ti preveo a ti vec lansirao nov film na vratanca!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2022 u 22:57
Koliko je ovde samo potencijala bilo, no odmah po zanimljivoj postavci i početku zapleta, meni manje-više sve odlazi dođavola sa ovim filmom. Mogli smo imati nezaustavljivu stihiju sa nekoliko serijskih ubica gde se ne zna ko će pre koga raskomadati, ko sve stradati onako usput, uz nešto svežiju opomenu o osveti kao dvoseklim mačem, sve to pred očima policije koja pa ne zna koga uopšte juri, no sve, rekoh, odlazi u sasvim drugom pravcu. 

Nije bez nešto svojih momenata, interesantni su glumci, uz pomalo standardne šmire, afektiranja, nekada mi se čini kao da se tamo ljudi trude napraviti kartonske likove od inače interesantnih karaktera, no dobro de, jedan od glavnih pogona korejske kinematografije je upravo to eksperimentisanje, hrabrost da se ide kuda se na prvu loptu možda i ne bi trebalo kretati, pa onda kada ne naprave filmčinu, zna se i zalutati, zaigrati, preigrati. 

Klinkica mi je super, par situacija sa njom, voleo bih je još mračniju, potpuno potonulu u tamu, kraj, izuzev nešto meni lepih kadrova, maši poentu, kako je ja vidim, te mi se svakako nameće da je i sam film tek propušteni potencijal.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2022 u 23:31
Taman nastavi sa Deo pa-i-beu (2013)aka The Five ako slucajno nisi gledao.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 10:47
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Taman nastavi sa Deo pa-i-beu (2013)aka The Five ako slucajno nisi gledao.

Jedan od mojih omiljenih trilera. Vrh. Thumbs Up
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 11:01
Meni je svakako na listi, pa čim mi se bude našao na putu, gotov je LOL

Ne znam kako to da ga nisam već overio, ni ranije a ni relativno skoro kada sam pravio Ma Dong-seok filmski maraton.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.