Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne skidaj sa rapidshare-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne skidaj sa rapidshare-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne skidaj sa rapidshare-a
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 14:59
Ukoliko skidate filmove sa rapidshare-a imam jedno pitanje za vas. Da li vam je lakse da skinete jedan fajl od 700mb ili 7 od po 100mb i pri tome ukoliko bilo koje parce nije dobro mozete da se pozdravite sa ostalih 6. Ja sam samo 1 ali samo 1 film skinuo sa rapidshare-a, a skinuo sam oko 1000 za manje od 2.5 meseca i to uglavnom nocu na 1Mbit adsl. Laganica. 
Anima Candida
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 15:31
Ja već godinama skidam 96% stvari sa Rapidshare-a. Mogu na prste jedne ruke da nabrojim kad sam imao neki zajeb, to što ti kažeš, jedan ne valja, pozdrav se sa ostalih 6... (+ raznorazni dodaci za proveru linkova + jdownloader)
Imam proveren izvor, proverene ljude, uvek komentare i nema frke, skidam sve bez problema. S' vremena na vreme mi upadne i neki premium (kao sad) pa je tek onda banja. Max brzina, bez čekanja, skinem film "laganica", što reče ti.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 15:48
Ja izbegavam rapidshare jer u zadnje vreme uvek nesto zeza, kaze da taj fajl skidaju puno ljudi, sacekajte nekoliko minuta ili postanite premium member bla bla bla. Odem na neki warez forum nadjem netload.in ili megaupload linkove i skidam full brzinom preko jdownloader-a, samo resetujem konekciju posle svaki skinut fajl i opet cepa full brzina.Big smile
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 15:54
Originalno postovano od strane higuy higuy piše:

Ukoliko skidate filmove sa rapidshare-a imam jedno pitanje za vas. Da li vam je lakse da skinete jedan fajl od 700mb ili 7 od po 100mb i pri tome ukoliko bilo koje parce nije dobro mozete da se pozdravite sa ostalih 6. Ja sam samo 1 ali samo 1 film skinuo sa rapidshare-a, a skinuo sam oko 1000 za manje od 2.5 meseca i to uglavnom nocu na 1Mbit adsl. Laganica. 
Pošto sam pretplaćen na "Rapidshare"(ja i frend već par godina uplaćujemo "rapidshare" ali svakih 6mj.),a mogu reći skoro sve filmove i muziku šta sam skino,skino sam sa "Rapidsharea" i rijetko kada se desilo da je koji fajl obrisan ili šta ja znam,zna bit,ali kažem,rijetko naletim na takve,ako naletim na takav,nadjem drugi post di ima film za skinut i skinem ga tu,a da!a ovo pitanje "Da li vam je lakse da skinete jedan fajl od 700mb ili 7 od po 100mb i pri tome ukoliko bilo koje parce nije dobro mozete da se pozdravite sa ostalih 6"...isto mi je dali skidam film od 700mb od jednom ili skido po 7 ili 8 partova!Wink
Na vrh
silovski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silovski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 15:54
Kad nema na torrentu dobro je da nadjem i na Rapidu pa kad god da skine.Mada ume da umara to čekanje nemože da se konektuje zbog ovog i onog.
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 16:02
Ne mogu ocima da verujem. Dajete pare rapidshare-u za nesto sto je besplatno. Ja bolje da vam dam svoj broj tekuceg racuna pa tamo ostavljajte visak novca.
Anima Candida
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 16:13

Ne mogu ocima da verujem. Dajete pare rapidshare-u za nesto sto je besplatno. Ja bolje da vam dam svoj broj tekuceg racuna pa tamo ostavljajte visak novca.
Ha ha,a gle ja ti pomoć nemogu,onda skidaj kako si skidao do sada!da,dam neku siću za tih 6mj.skidanja,pa ako hoću produžim raćun i skidam opet,a da i to dijelimo ja i frend po pola i isplati se pošto skidam svaki dan...gledaj,meni se neda zajebavat i čekat po dan,dva,tjedan da bi skino nekakav film i živćanit bezveze kad mogu skinut film za 20min...neda mi se ćekat,nemam živaca,probao sam i to sa "E.mule" i odustao(sad ja moram gledat tamo nekakve seedere leecheve il kaj ti ja znam,zaboravi)!!
Ps:a šta se tiće tvog tekućeg,daj broj tekućeg pa možda uspijem šta izvuć sa njega!Big smile
Svako skida kako mu paše,jel tako!?
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 16:45
Tak je.
Anima Candida
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 17:32
I ja već dve godine uplaćujem premium i uživam Wink A u poslednje vreme čak ni ne tražim linkove...samo cimnem mentora na skajp i on mi sve nađe Big smile LOL

bolje da vam dam svoj broj tekuceg racuna pa tamo ostavljajte visak novca.

mislim, kolega, razumem da ste novi, ali odmah da nešto raščistimo, ovde samo ja ostavljam br tekućeg i samo ja uzimam pare LOLLOLLOLLOL nemo' da mi zalazite na teren LOL

Imajući u vidu gore rečeno, kolega da ti nije palo na pamet LOL

Originalno postovano od strane ddavid14 ddavid14 piše:

daj broj tekućeg pa možda uspijem šta izvuć sa njega!Big smile

Ažurirao bojanadj - 05.Sijecanj/Jan.2010 u 17:33
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 17:59
LOLBig smileWink
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 22:38
No more comments on money issue, sto bi francuz rekao: il n`y a pas  d`argent sur le compte.
Anima Candida
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 23:12
Ili što bi rekli Filipinci "Walang karagdagang mga komento sa isyu ng pera". LOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 23:16
Ja se držim one narodne: "Boli te kita odakle je dok je mukte. LOL
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 23:18
Evo već treća godina kako redovno uplaćujem Premium, ne žalim ni za jednim dinarom.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 23:39
Ja inače skidam u zadnje vreme preko news servera,neću da dajem pare RS,a ovde skida full speed i imam isto sve kao i na RS.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 03:23
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Ja inače skidam u zadnje vreme preko news servera,neću da dajem pare RS,a ovde skida full speed i imam isto sve kao i na RS.

+1
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
igniss View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igniss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 09:39
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ili što bi rekli Filipinci "Walang karagdagang mga komento sa isyu ng pera". LOL

Ja mislim da je to stara indonežanska poslovica. LOL
Going to church makes you a Christian as much as going to the garage makes you a car.

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 12:17
Originalno postovano od strane slowrun slowrun piše:

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

+1

ooo daaaaaaa

+1

"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
umnasnaga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj umnasnaga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 12:53
U principu sigurno je bolje uplatiti premium nalog i skidati bez ikakvih problema. Ali (uvek neko ali), para je malo a potreba puno, pa se moramo snalaziti i na druge načine.

Lično izbegavam RS zbog ograničenja koje nameće nepremijum korisnicima. Najdraži mi je megaupload. Manje od minuta se čeka između dva preuzimanja.

Jdownloader mi je korisna alatka, pa čak i kod rapidshera. Sve u svemu kada moram da čekam po 15 minuta, opet mi za 8 sati skine nekoliko filmova, tako da ni ne stignem sve da pogledam a oni posle skupljaju prašinu...

Lično više (mnogo više) volim filmove u komadu nego u parčićima. Na kraju krajeva mnogo se brže i skine (govorim o ne premijum korisnicima)

Pozz
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.