Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NCIS (2003)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NCIS (2003)

NCIS: Naval Criminal Investigative Service

NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2003)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Navy CIS

Godina:

2003

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, komedija, akcija, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Don McGill
, Donald P. Bellisario

Glavne uloge:

Mark Harmon
  >  Leroy Jethro Gibbs
Pauley Perrette
  >  Abby Sciuto
David McCallum
  >  Donald Mallard
Michael Weatherly
  >  Anthony DiNozzo
Sean Murray
  >  Timothy McGee
Brian Dietzen
  >  Jimmy Palmer
Rocky Carroll
  >  Leon Vance
Cote de Pablo
  >  Ziva David
Emily Wickersham
  >  Ellie Bishop
Lauren Holly
  >  Jenny Shepard
Sean Murray
  >  Timothy McGee
Mark Harmon
  >  Leroy Jethro Gibbs
Emily Wickersham
  >  Ellie Bishop
Wilmer Valderrama
  >  Nick Torres
Brian Dietzen
  >  Jimmy Palmer

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NCIS (2003)
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2010 u 22:30

Žanr: akcija, drama, krimi

Agenti NCIS-a zaduženi su za sve slučajeve povezane s mornaricom i kriminalom koji se odvija u i izvan nje.

Specijalni agenti NCIS-a (Naval Criminal Investigative Service), koji se nalaze pod vodstvom bivšeg marinca, Leroyja Jethroa Gibbsa (Mark Harmon), putuju svijetom kako bi istražili sve zločine koji su na bilo koji način povezani sa marincima ili mornaricom, od ubojstva i špijunaže, pa sve do krađe podmornica. Uz vođu Jethro Gibbsa u toj postrojbi se nalaze specijalni agenti - šarmantni Anthony DiNozzo (Michael Weatherly) i nesigurni Timothy McGee (Sean Murray), te  bistra Abby Sciuto (Pauley Perrette) kao vješta laborantica.

'NCIS' je dobio dvije prestižne nagrade u kategorijama najbolje serije i najbolje glazbe, te je zapažena po specijalnim gostovanjima.

Uloge: Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray, Lauren Holly, Pauley Perrette, David McCallum

Režija:
Thomas J. Wright, Dennis Smith

Scenarij:
Donald P. Bellisario, Don McGill

Producent/i:
David Bellisario, Avery C. Drewe

imdb.com

NCIS Titlovi

Ažurirao icemaher - 24.Rujan/Sep.2015 u 18:31
Na vrh
icemaher View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2010 u 22:40
Za mene je ovo najbolja kriminalisticka serija, uvek dodje do nekog problema, uvek je neko u opasnost, krajevi sezona su best of the best... Nisu bas ono standardna ekipa koja vrsi samo istragu i celu epizodu samo to gledas i ti postane dosadno, tu ima i dosta otkacenog humora koji doprinosi da serija bude jos bolja i bolja. Trenutno ima 6 zavrsenih sezona, a sedma se vec prikazuje, do sada su prikazane 11 epizode  i za sve epizode redovno ima titlove jer je najboljajaki

Ko moze ovome da odoli:

Zakon ekipa respekt

Ažurirao icemaher - 09.Sijecanj/Jan.2010 u 22:59
Na vrh
Veleno View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Veleno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 13:24
Evo da se i ja javim. Icemaher je ishvalio seriju majstorski, ali sama serija to zaslužuje.
Evo, pogledajte ovaj video i pokušajte se ne nasmijati. Nemoguće, zar ne? Big smileBig smile

Na vrh
Znidy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Znidy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 19:52
Evo i ja bi se javia kao jedan od onih odgovornih koji prevode ovu seriju i koji jednostavno obožava ovu seriju jer njen duh nikako nije splasnuo od početka emitiranja prije dobrih 7-8 godina......

Uostalom, tko se ne bi nasmija kad vidi nešto ovakvo? :D

Na vrh
icemaher View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 19:58
Hahaha, predobre scene, ima ih milijun, mozes komotno ceo film da uradis sa svih ludih scenaLOL
Pozdrav Znidy, drago mi je sto ste dosli da komentiramo seriju. Svaka cast za titloveClap
Na vrh
Fantom990 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fantom990 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2011 u 21:54
eve nesto i od mene faithlessmary

faithlessmary
Na vrh
icemaher View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2011 u 22:16
Bio je odlican kraj sezone, kamo srece da se takve napete epizode pojavljuju kroz celu sezonu, jer naprave 18-20 klasicne epizode, isforsiraju akciju/napetost u zadnjih 5-6 epizoda i to je to.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2011 u 23:47
Najava za predstojeću sezonu serija NCIS I NCIS:LA...

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2011 u 21:10
svakako jedna od boljih serija po mom ukusu.
Na vrh
icemaher View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 00:15
Odlican start novoj sezoni, saznajemo vise o Tonyjevom zadatku, sve je ekstraClap
Nego, stiže NCIS igra za PC, X360, PS3, Wii te 3DS i to već ove godine 28.10.2011. Igru radi već dobro poznati Ubisoft koji ima iza sebe brdo igra kao CSI serijal, Assassin`s Creed, Far Cry te mnoge druge.

Nadamo se da igra neće podbacit i da će bit jeb... ko sama serija. Više o igri na ovom linku.

ncis-fans.com

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2012 u 02:47
danas nabavio prvih osam sezona. nego, čudno mi je da su početne sezone u HDTV kvaliteti, mislio sam da je ona došla tek oko 2005. godine.
Na vrh
icemaher View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2012 u 20:31
Mislim da je i 24 imala hdtv epizode od pocetka.
Sto se tice NCIS-a mislim da su suvisne ove zadnje nekoliko sezone, postala je dosadna, sve se jedno isto desava, mnogo price, manje akcije podsecaju me na Criminal Minds... Dok je u NCIS LA mnogo bolje, mnogo bolja i savremena oprema, zanimljive misije, zanimljivi dogadjaji, vecina epizoda povezana terorizmom, dodaj prelepu Kenzi i blesavog Deeksa i pun pogodakThumbs Up Preporucujem ti NCIS LA.

Ažurirao icemaher - 22.Travanj/Apr.2012 u 20:32
Na vrh
icemaher View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2013 u 22:27
Ziva napušta NCIS?

Ako je istina, red je da dovedu lepšuBig smile

Iako sam sebi rekao da neću gledati više, ipak sam pogledao ključnih epizoda u poslednjoj sezoni i nije bilo loše, daleko od onaj kvalitet od 4-5 sezoni. Još par meseci pa videćemo kako će se nastaviti, biće uzbudljivo.
Na vrh
icemaher View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2013 u 18:01
Na vrh
Nutella92 View Drop Down
Translator
Translator
Slatkica i divnoća

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nutella92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2014 u 17:11
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Za mene je ovo najbolja kriminalisticka serija, uvek dodje do nekog problema, uvek je neko u opasnost, krajevi sezona su best of the best... Nisu bas ono standardna ekipa koja vrsi samo istragu i celu epizodu samo to gledas i ti postane dosadno, tu ima i dosta otkacenog humora koji doprinosi da serija bude jos bolja i bolja. Trenutno ima 6 zavrsenih sezona, a sedma se vec prikazuje, do sada su prikazane 11 epizode  i za sve epizode redovno ima titlove jer je najboljajaki

Ko moze ovome da odoli:

Zakon ekipa respekt

Potpuno se slažem sa tobom, meni je najdraža serija. Mogu da je pratim više puta ispočetka, čak šta više prvo sam je pratila na tv-u , pa sam zbog nje krenula da pratim online sadržaj na netu i gledam unapred epizode, a sad ne mogu da dočekam nove epizode. A ujedno pratim i one na tv-u .  Poprilično su mi pomešane sezone koje pratim sad i gde , ali otprilike koliko sam je puta gledala ispočetka , naučila sam napamet šta se dešava u kojoj sezoni. Big smile

Obožavam ih prosto , ima kriminalistike, ali je ekipa savršena. Čak je i moja baba prati zbog Abby LOLLOLLOL

A ja ? Ja ću jednog dana kidnapovati ovog čoveka Embarrassed HeartHeartHeart

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:10
Premijera 13. sezone biće 22. septembra Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 09:41
Serija NCIS je najgledanija serija u svetu dve godine za redom.
Prema rezultata istraživanja Eurodata TV Worldwide, ova serija je imala
55 miliona gledlaca širom sveta tokom prošle godine. Ovo istraživanje
bilo je sprovedeno u 66 zemalja. U 2003. godine, kada je počelo emitovanje
ove serije, bila je rangirana na 15. mesta sa 12,3 miliona gledalaca.
Odmah je doživela međunarodni uspeh. Dejvid Staf, predsednik televizije
CBS, kaže: "Serija je bila uspešnija u inostranstvo nego na domaćeg tržišta".
Sa više od 280 epizoda, 13 sezona i dve spin-off serije, NCIS je dve
godine za redom najgledanija serija u svetu.

Izvor: kajgana.com
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2016 u 12:15

Anthony DiNozzo odazi iz NCIS-a

bup bup bup bup bup

Glumac Michael Weatherly,  jedna od omiljenih zvijezda američke kriminalističke serije NCIS, napušta ulogu po kojoj je najpoznatiji - specijalnog agenta Anthonyja DiNozza.

Nakon prvih naslova kako glumac napušta dugogodišnji serijal, Variety je i službeno potvrdio kako dugogodišnja zvijezda showa odlazi nakon punih 13 godina u ulozi vrlo specijalnog agenta Tonyja DiNozza.

Michael Weatherly bio je od samih početaka u NCIS-u, jednoj od najobožavanijih dramskih serija, a službeno će izaći iz serije s krajem tekuće, odnosno 13. sezone. 13. sezona počela se emitirati u rujnu 2015., a još uvijek se emitira na američkoj televiziji (CBS).

Uz Marka Harmona, Pauley Perrette i Davida McCalluma Michael Weatherly je bio jedan od preostalih glumaca izvorne glumačke postave.

mojtv.hr

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2016 u 12:20
ko je taj? i kakva je to serija?Confused     mornaricaPinch
Na vrh
icemaher View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2016 u 12:49
To je jedna serija koja verujem većini koji su je gledali bila zanimljiva do 5-6 sezonu. Nakon što je producent/scenarist Belisario napustio, sve posle toga je štancanje epizoda.
Verovatno je i Zivi i Toniju dosadila serija pa je napuštajuLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.