| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nastavak Battlestar Galactice |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72113 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nastavak Battlestar GalacticeObjavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 11:14 |
Razgolićeni seksi SF komadiBroj ljubitelja znanstvene fantastike među jačim spolom mogao bi naglo porasti zahvaljujući DVD-u o nastavku sage Battlestar Galactica, u kojemu će svoje glumačko umijeće, ali i zavidne tjelesne proporcije pokazati Tricia Helfer i Grace Park Seksi djevojke Tricia Helfer i Grace Park pokazale su da imaju i smisla za biznis pa su nastavak Battlestar Galactice pod nazivom The Plan odlučile dobro reklamirati. Nakon što su shvatile da nema bolje reklame od njih dvije, odlučile su svoja tijela savršenih proporcija pokazati u Maximu. Nema sumnje da će nakon njihovih golišavih fotografija porasti interes za novim filmom. Playboyeva ljepotica Tricia Helfer glumi Cylonku Six koja će, kako se najavljuje, pokazati puno više gologa tijela nego prije, a seksi scenama u ZF filmu svakako će pridonijeti i Grace Parker koja tumači lik Osmice. Sudeći prema fotografijama u Maximu, uspjeh filma The Plan je zajamčen. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
dome-nasty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Istra Croatia Status: Offline Points: 184 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2009 u 08:05 |
|
A gdje je moja Starbuckica
|
|
|
Eat my shorts |
|
![]() |
|
riddick_xXx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 14:11 |
|
Treba mi pomoc... Nemogu nigde da nadjem prevode za (17,18 i 19 epizode iz 4 sezone BSG DVDRip.XviD-REWARD). Bilo je na prijevodima-online za sve verzije, ali sad ne radi sajt, pa ako neko slucajno ima, neka okaci na sajt ili mi posalje na PM. Unapred hvala... |
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 15:08 |
|
Postavio sam ti cijelu 4 sezonu.
|
|
![]() |
|
riddick_xXx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 15:30 |
|
E zkarlove tu nema prevoda za DVD verziju samo HDTV. DVD verziju imas tako gde se skidaju pocebno epizode, jer mozes to da mi nabavis. |
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 15:48 |
|
E ridiče, sorry nemam, postavio sam cijelu sezonu jer sam vidio da ima pakovanje samo do 10 epizode. Kad sam skidao titlove iz PO baze vjerojatno nije bila postavljena još verzija za DVD.
Ali nemaš frke, ubrzo ćeš moći opet skinuti s PO. |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 20:44 |
|
Na moju a i vašu žalost, u verziji sa DVD-a (DVDRip-VoMiT) nema ni govora o nekoj golotinji.Sasvim malo u scenama Šestice i Jedinice dok razgovaraju u krevetu i Starbuck sa njenim Sajlončićem i to je sve.
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |