| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najstrašniji SF filmovi o vanzemaljcima (27.06.2023.) | BA | HR | MK | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najstrašniji SF filmovi o vanzemaljcima (27.06.2023.)Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2023 u 13:31 |
|
Pa pored toga sto ima jedan `cist `horor, drugi skoro `cist`, neki imaju i elemente horora i hajde da kazem jednog vida komedije, dakle protkani, naravno neki su klasici i odlicni filmovi, sta znam svako sastavi listu mozda mi je vise kao neki podsetnik, neki uvid, ja bih sastavio drugaciju, mislim da bi svako isto tako.
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2023 u 17:57 |
|
U Pandorumu se ne radi o vanzemaljcima.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2023 u 19:19 |
|
Lista najstrašnijih? Ma dajte molim vas... Broj jedan koji je stavio taske je valjda i meni najstrašniji. Jezivo, a bez ikakvih skupih specijalnih efekata i šminke, a potpuno beznadno jer smo kao vrsta - glupi. Ovi drugi na listi iz naslova, većina ih nije strašna niti malo, podosta ih je samo gadljivo i ništa više.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2023 u 03:42 |
|
Svemirci su krivi za sve (1991)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |