| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najpopularniji vampir je... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najpopularniji vampir je...Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 19:59 |
|
Transilvanski grof Drakula, uprkos poplavi novih likova iz filmskih i televizijskih serijala tog žanra. Kristofer Li igrao je Drakulu u više filmova, a lik je obnovio Gari Oldman u ostvarenju "Drakula Brama Stokera" iz 1992. Na drugom mestu je Spajk iz američke TV serije "Bafi" a na trećem Ejndžel iz iste serije. (MONDO) |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 04:45 |
|
O pa ovo mi je lepa vest,kad sam procitao temu strah me je bilo da ne bude neko proglasen iz Twilighta posto sad imamo debilne generacije uz koju su vampiri lepi,fensi i drze se za ruke i vole umesto da sisaju krv i da sire strah i krvoprolice
Naravno Kristofer Li je No.1,a kad sam procitao temu mislio sam da moze biti i Tom Kruz ili Bred Pit iz filma -Intervju Sa Vampirom- posto su ta dva glumca popularna naravno ali izgleda da jos uvek ima pravih ljudi koji znaju sta je vampir to jest Drakula
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |