Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najkvalitetniji jeftini mp3 / flac / wma playeri
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najkvalitetniji jeftini mp3 / flac / wma playeri

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najkvalitetniji jeftini mp3 / flac / wma playeri
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 12:02
Posto sam nedavno kupio prijenosni mp3 player u dobroj mjeri sam se informirao o kvalitetnim i cjenovno pristupacnim uredajima koji nude veliki broj mogucnosti.

Nakon duge potrage nasao sam Sansa Clip mp3 player koji se cijenom krece oko 250 - 450 kn ovisno o kolicini memorije (1-4 gb). Najbolja stvar od svega je, sto uz odlicnu kvalitetu zvuka, male dimenzije i mini usb utor, zahvaljujuci najnovijem firmwareu nudi mogucnost reproduciranja looseless flac i brojnih drugih formata.
Baterija traje 16 sati slusanja, a moze se puniti preko kompjuterskog usb utora.

To ga cini vrhunskim mp3/flac playerom po maloj cijeni. Za usporedbu, drugi flac playeri poput iaudio 7 i iriver e100 cijenom se krecu oko 1000 kn i nije ih moguce nabaviti na nasem trzistu.

Ja sam kupio ovaj od 4 gb i prezadovoljan sam, preporucujem svima.

Kakva su vasa iskustva, preporucujete li ista drugo?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 15:55

Nije bio najjeftiniji al po mom misljenju najbolji i najlepsi Embarrassed. Pre malo vise od god dana uzela sam Creative Zen od 8gb, ima i slot za SD tako da moze da se doda jos 16gb Smile. Prezadovoljna, da sam imala para uzela bih i od 32gb

E sad pogledaj sta ima kod vas od njihove ponude neces se pokajati

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 16:11
ma gledao sam creative zen, ali ne podrzava flqc i kazu da kvaliteta zvuka nije najbolja. Sansa mi je zasad izvrstan player
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 17:43

pre njega sam imala Muvo i on jeste ima jaci zvuk od Zen-a

E sad dal ce tim 4giga biti dovoljnio s obzirom da ti treba za flac? :)

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 18:18
Posto imam 500 gb muzike, nista mi nije dovoljno

A prije sam imao mp3 od 20 gb i shvatio da u praksi ne slusam toliko preko playera nego mi je dovoljno imat na njemu 20 - 50 albuma (od kojih su samo neki flac po 300 mb) i mijenjat muziku jednom tjedno ili mjesecno :)
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 19:24
Vidi sta ima kod vas na trzistu, napravis uzi spisak pa onda pogledaj review-e po netu. Barem ja tako uvek radim

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.