Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - najhrabrije lokacije za sex u javnosti
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

najhrabrije lokacije za sex u javnosti

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 15:29
Pa iskustvo radi svoe, po to ja ocenujem starost ne po godine nego po iskustvo.
Inace moje prvo seksualn iskustvo je bilo kod mog prijatelja sa jednu devojku, i mislim da je to bio  u krevetu kod njegovih staraca LOL

a i on to dozvolio ucinio mi uslugu.

Ažurirao chlink - 20.Srpanj/Jul.2009 u 15:30
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 15:55
Ma htio sam reći da nije više kao prije, prije je bilo puno bolje i češće, tulumi zajebancija itd. Wink

btw. u mom slučaju prijatelj nije niti znao, rekao sam mu drugo jutro LOL

A prvo seksualno iskustvo, bilo je to jedne ljetne pijane noći 2002. godine na terasi, detalje ću izbjeći u ovom slučaju LOL

Ažurirao Buki - 20.Srpanj/Jul.2009 u 16:02
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 17:39
Originalno postovano od strane slipknot03 slipknot03 piše:

chitaj red ispod
Pročitao sam, i ipak mi smeta, i lepo sam te zamolio.
Na vrh
Paklovi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paklovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 17:41
u pravu je covek... pravila nalazu da nema sale na verskoj i rasnoj osnovi!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 17:45
Pravila kažu da nema vrijeđanja na toj osnovi, ali ne i šale.
Čovjek se lijepo unaprijed ispričao i mislim da je sve ok, ne treba sada raspravljati o tome Wink

Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 18:12
ja sam imala jako lose iskustvo sa sexom na javnom mjestu. Jednom prilikom sam se sexala s tipom u skolskom dvoristu (ne kad je bila nastava, odmah da napomenem!) i naisao je murjak koji je poznavao i mene i moju staru (inace sam rodom iz malog gradica) a ja jos bila maloljetna i murjak me odvukao kuci i sve ispricao mojoj staroj i ja sam jos stajala s njima dvoma i sve to slusala. bruke...
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
slipknot03 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slipknot03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 19:39
opet chu se isprichati ako je nekome ono gore smetalo :S

ya nemam dlake na jeziku, pa kazem swe onako kako je..
:D

inache, jednom se ziwi, swe se treba probati ^^
nema stajanja.. ziwimo od danas do sutra...
trebamo se trosh*ti xD
"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
Na vrh
Mammon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mammon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 23:05
ma, nisi trebao da se izvinjavas unapred...samo si dao nekom ideju da bi bas bilo cool da se nadje uvredjen ;) :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.