Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgori filmovi 2025 (28.12.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgori filmovi 2025 (28.12.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgori filmovi 2025 (28.12.2025.)
    Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2025 u 23:56
Neke od ovih nemam u planu za gledanje ali neke imam pa....))))
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2025 u 01:21
Odgledao sam većinu i ne znam da li su najgori, jer neki od njih su makar zanimljivi. Ima tu mnogo goih koji su van liste.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2025 u 13:24
Sa ove liste btw imam u planu da gledam sledec naslove : 15,10,9,8,7,4,3 i da. Bogami podosta ) Ne verujem da cu dati sansu ovom gde igra Ice Cube jer trailer je bas los )
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2025 u 20:00
The Electric State beše simpatičan, onako za razbibrigu i odmor sivih ćelija. Regretting You je bukvalno regret! Zažalio sam što sam se upecao. Teško da će bilo šta drugo sa liste dobiti šansu.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2025 u 21:59
Više ni ne znam šta sam gledao u ovoj godini, od datih samo The Electric State, koliko mi se čini da je ovde neki opšti utisak a i ja mu se pridružujem da je simpatičan i dovoljno zabavan.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2025 u 22:35
Pa dobro kakva je ovo metacritic lista?
Holivudska?
Najgori u prošloj godini? Di im je Snowhite? U gusci?

Spomenuti Electric State se moram složiti da uopće nije najgori. Da je lista mediokriteta, pa bi to bilo ajde može.

Kakogod. Ovo je totalna sprdačina od liste.
Metacritic je odavno postao besmislica kad su videoigre u pitanju, vidim prevalilo se i na filmove.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.