Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NAJGORI FILM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NAJGORI FILM

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
danone View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 04:09

MARKSMAN

Lose da gore ne moze biti!

Ažurirao danone
Na vrh
danone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 04:17

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

PS: danone, nije to bio odgovor na tvoj post, to ja sam sebi govorim nakon citanja bonijevoga

Ma znam ja sam se samo malo nasalio

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 10:38
Prekinite sa sranjima.Još jedan ovakav ispad na rubu svađe s kamarom psovanja i zaključavam i ovaj topic.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 12:46

Ajde sad i ti...

Vidis da lik dodje jednom na mesec i isproziva sve zivo...

Sasvim opravdana reakcija Speedyeva (moglo je i gore)

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 13:30
Originalno postovano od strane danone danone piše:

PS: danone, nije to bio odgovor na tvoj post, to ja sam sebi govorim nakon citanja bonijevoga

Ma znam ja sam se samo malo nasalio

bolje biti siguran
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 15:09
Originalno postovano od strane žile žile piše:

Prekinite sa sranjima.Još jedan ovakav ispad na rubu svađe s kamarom psovanja i zaključavam i ovaj topic.

ja tebe stvarno ne kontam
lik dodje i sere mi bez razloga, da samo sutim?
vidio sam tebe kada je dosao "zile-picka" odmah ban i obrisani svi postovi

ako ti smetaju bonijevi i moji postovi obrisi ih, a ne da zatvaras cijeli topic, jezzz
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 19:08

A.Sound.Of.Thunder.2005.DVDRip.XViD-ALLiANCE 

fuj govno od filma ne gledati   opasno po zivce, zdravlje, mir u kuci!!!!!!

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 19:21
IMPOSTOR ... totalni promasaj!!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 21:09
meni je impostor jedan od boljih filmova zbog filipa ako ništa
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 13:16
impostor - koji je to film? ono sa garyjem sinisom o vanzemaljcima?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 13:50

Kill Bill- imali poentu taj film samo se tabakaju

Ghost Lake u zivotu se nisam vise nasmejala gledajuci "horor" film, sat i po bacenog vremena

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 20:15

impostor - koji je to film? ono sa garyjem sinisom o vanzemaljcima?

tak nes speedy!!
znam jos neki film koji je totalno s*anje,neki di su napravili neki pametan avion koji sam radi da bi se na kraju AVION okrenuo protiv njih i ubijat ih!!!???!!! poanta filma???-ne radite pametne avione kod kuce!!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
manager9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manager9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 00:03
Barracuda (1978) - definitivno nešto najgore i najgluplje što sam ikad pogledao.
Na vrh
danone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 00:22

Daltoni

Totalna glupost.

Ažurirao danone
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 12:03
Hamilton

Ajoj
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 14:59
Planet Of The Apes (2002) - totalna bezvezarija i dosada od filma, nije ni do koljena staroj verziji
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.