Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Srbiji (29.11.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori |
Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 37 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2024 u 11:41 |
Gladiator II ću dati šansu i nadam se da će s moći odgledati do kraja uprkos onim nosorizima i slično ali ovoga puta Ridley Scott je uzeo i Denzela i Pedro Pascala pa to i može izvići ovaj film za koji misalim da možda nije trebao da bude diran iako se špekukiše i o trećem delu. Takođe ću dati šansu i filmu Here jer Tandem Zemeckis i Hanks je dobar mada mi je nešto čudno u trejleru nekakvi dinosaurusi i to me iskreno poprilično i odbija. AS ovaj Izolacija možda ali samo možda, dok Prva klasa-Pun gas iskreno ne verujem. Kod mene je poznato da animirane nisam gledao,ne gledam, niti ću, čak i kao klinac sam jeino s vremena na vreme mogao da odgledam dugometražni mada me uvek više zanimale ozbiljnije emisije kao Opstanak ili ona emisija Sa Ralf belamijem ako ga s neko seća imao je gustu sedu bradu, on se valjda i izgubio na jednoj od svojih pustolovinaa (R.I.P. ) A ovo ostalko sa Top Liste me ne zanima nimalo. Šta reći za Red One gde preparirani medved priča nego blaga reč katastrofa ili ovaj Venom-The Last Dance, blaga reč katastrofa, ali da se ogradim kao i uvek, ukusi su različiti i o tome ne teba raspravljati ali je dobro videti nečiji komentar u čemu se recimo slaže ili ne slaže, ali civilizovano )
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |