Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Srbiji (13.03.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2025 u 00:50 |
Ja otvori novi prozor za 2 i 6 kad ono oba su animirani ) Ovu glupost Mickey 17 nema sanse da bih gledao, znaci preskaccem, samo tako. I blablabla ne bih da se ponavljam vec sam pisao ''milion'' puta komentare za ove neke filmove i koje cu gledati i kojima cu dati sansu a kojima cu dati sansu a da sumnjam da cu prekinuti i koje necu gledati itd itd....
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 70854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alal vera na top listi, baš ni jedan jedini ne bih gledao.
Neću više ni komentarisati bipskopske posete, br gledalaca, kakve veze sa time imam, filmova pa ionako zilion. Svašta i od mene |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 70854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hajde, možda pogledam taj Kada Miki kaže da se boji
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |