Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji filmovi u Srbiji (04.01.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji filmovi u Srbiji (04.01.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji filmovi u Srbiji (04.01.2025.)
    Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2025 u 12:51
We Live in Time za gledanje i Gladiator II takođe. Ovaj ex yz projekat Pored nas, nisasm ni znao da postoji pre njegaa taj neki film Poredd mene, ću možda ali možda gledati, tj. dati mu šansu mada nije da nešto obećava i opet taj problem što se produkcije tiče. Animirane ne gledam a ovo ostalo me ne zanima. A za Better Man am već prokomentarisao šta mislim o toj vrsi eksperimenta kad je film u pitanju, dok Volja sinovljeva, napisao sam već da trejler ne znaš da li das te natera da se smeješ ili plačeš jer kad su preko uradili film Mad Max na tu dobru temu post apokalipsa i to, ali ovi naši i nakon toliko godina nisu znali ni ptibližno kultnom filmu gde igrta Mel Gibson. Ali i ja lupam, gde ćemo porediti babe i žabe. Ali ko zna, nateraće me nešto možda da nađem ovaj film i da ga skinem ali zaista ne znam, deluje tragi komično koliko je loše.. Možda lepa zamisao, da nakon jednoličnih tema gde se provlačče samo rat koji je bio, ili gde se veličaju kriminalci i kao nekakav naš jet sst i nakon što u svakom projektu provlače politiku i razne stranke a sve je dobro poznato, ovaj Volja sinovljeva je barem neko pokušao nešto novo, neka vrsta osveženja što se tiče ex yu projekata, ali n žalost, mislim, bezuspešno. Moje neko mišljenje i viđenje.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2025 u 16:23
I kakvo je ovo nabrajanje navodnih glumaca za film Pored nas ? Ko su ti ljudi ? Ko ? I zna li neko gde mogu skinuti taj prvi deo Pored mene ? Ukoliko neko zna gde ima, neka mi poshalje PP
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2025 u 16:28
Don't worry, i found it ( Ne brinite, nashao sam ) )
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2025 u 17:11
Ima josh jedan deo, izmedju, Pored tebe
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.