| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u SAD (28.12.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u SAD (28.12.2024.)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2024 u 15:41 |
|
Zasigurno cu gledati Homestead koji me jako zanima. Takođe ću gledati i A Complete Unknow, samo se nadam da neće nešto da guši tj. smara. Gledaću i Gladiator II. A Kraven the Hunter ću gledati ako u filmu ne budu nekakva bića tj. čudovišta ili nešto slično. A Nosferatu. Njemu ću dati šansu. Veliki sam fan kad je Willem Dafoe u pitanju ali sam jedan od retkih koji je samokritičan pa ću morati napasti tj. kritikovati pomenutog glumca iako ga volim, a to je da je sklon da igra u podosta projekata ili koji me ne zanimaju ili koje sam prekidao nakon nekih 15-ak minuta. Pa tako me ne bi iunenadilo i da prekinem ovaj projekat u kojem on igra. Ovo ostalo me ne zanima a Babygirl ću preskočiti, jer nije za moj ukus , suviše je perverzan. Eto, toliko od mene. Ostalči, javite se sa svojim mišljenjima )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |