| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u SAD (18.01.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u SAD (18.01.2025.)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2025 u 15:02 |
|
Gledacu Den of Thieves : Pantera, mada sram me bilo jos nisam odgledao ni ''keca'' ) The Last Showgirl cu takodje gledati i bas me zanima kako li je odglumela ova Pamela Anderson na koju su se mnogi ''palili'' a meni je cak bila mozda i odvratna ) OK, mozda malo grubo zvuci ) Gledacu takodje The Brutalist. Adrien ''Pijanista'' Brody je sjajan glumac. A A Compl;ete Unknow me zanima ali samo da ne bude da nesto guse tj. smaraju a i igraju dvoje popeilicno nesimpaticnih glumaca, da ih sad ne nabrajam ne spominjem, ali odnosi se na glavni dvojac ) A za film Nosferatu sam vec komentarisao jedno ''milijardu'' puta da cu mu dati sansu ali das Dafoe, ciji sam fan je jako jako sklon da igra u projektimas koji su mi sumnjivi i koje ili ne stavljam na spisak za gledanje ili prekidam nakon nekih 15-ak minuta ) nema sanse da da sansu prekjo 15 min. ) Animirane naravno i dalje ne gledam ) A ovo ostalo me ne zanima ) A sto se tice filma Babygirl, necu ga gledati, nije to moj ukus, perverzan je film ) I eto, to bi bilo to od mene ) A nadam se da ce neko od vas ostaviti svoje komentare )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |