Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (30.01.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (30.01.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (30.01.2025.)
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2025 u 16:24
Pa... Gledacu Flight Risk. Veliki sam fan Mark Wahlberga, ali ne treba samo promeniti stajling, mislim na frizuru, treba promeniti i glumu, ali ok ) Den of Theves: Pantera cu takodje gledati a jos uvek nisam gledao ni ''keca'', a moram biti sarkastican iako sam i fan Gerard Butlera, trebamo li ocekivati i treci deo ? ) A Complete Unknow se nadam da ce biti ''gledljiv'' ) Nosferatu isto tako mozda ''gledljiv'' mada '' i don't think so'' ) A Presence iskreno isto ne verujem jer napisao sam vec nekoliko puta za Soderberha, da me je izneverio vise puta i da je po mom misljenu ''izvikan'' i da mu je film Limey mozda i ponajbolji a ono ostalo vec kad je postao ''celebrity'' je upitno, mada Traffic moze da se odgleda. Ali lik poprilicno glumata jer je jedan film snimio sa iPhone-om. Za babygirl sam takodje napisao sta mislim i zasto cu ga preskociti. I to je to ) Jer vidim ovo preostalo su animirane a to naravno ne gledam )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.