| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (30.01.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (30.01.2025.)Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2025 u 16:24 |
|
Pa... Gledacu Flight Risk. Veliki sam fan Mark Wahlberga, ali ne treba samo promeniti stajling, mislim na frizuru, treba promeniti i glumu, ali ok ) Den of Theves: Pantera cu takodje gledati a jos uvek nisam gledao ni ''keca'', a moram biti sarkastican iako sam i fan Gerard Butlera, trebamo li ocekivati i treci deo ? ) A Complete Unknow se nadam da ce biti ''gledljiv'' ) Nosferatu isto tako mozda ''gledljiv'' mada '' i don't think so'' ) A Presence iskreno isto ne verujem jer napisao sam vec nekoliko puta za Soderberha, da me je izneverio vise puta i da je po mom misljenu ''izvikan'' i da mu je film Limey mozda i ponajbolji a ono ostalo vec kad je postao ''celebrity'' je upitno, mada Traffic moze da se odgleda. Ali lik poprilicno glumata jer je jedan film snimio sa iPhone-om. Za babygirl sam takodje napisao sta mislim i zasto cu ga preskociti. I to je to ) Jer vidim ovo preostalo su animirane a to naravno ne gledam )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |