| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (21.11.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (21.11.2024.)Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 12:09 |
|
Evo, unapred sam promenio tastaturu u sr ili hr da nekome ne bi slučajno zasmetalo ono moje sh umesto slova š ili ch umesto č itd.. A što se tiče Top Liste u komšiluku tj. u Hrvatskoj, ovoga puta imam nekoliko naslova u opticaju za gledanje. Gladiator II, mada mislim da ga precenjuju em režiser em gglumačka postava. Zatim, gledaću Dražena, mada sam pogledao nečiju recenziju da tu poptilično fali i mnajka stvari. Proslavu ću takođe dati šansu a i Smile 2 sve zavisi da li će mi se svideti prvenac. Animirane naravno i dalje ne gledam a ovo ostalo me ne zanima. A za filmove kao Red One i Venom bolje da ne komentarišem tj. NO COMMENT )
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 12:12 |
|
I zaboravih da pohvalim kad sam kod Hrvatske. Trenutno gledam baš dobru seriju Šutnja, sad sam zaista zaboravio da li je Silence ili The Silence. Trenutno sam odgledao prvu sezonu i za naše prilike je ok
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |