| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (13.03.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (13.03.2025.)Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 11:18 |
|
E, ovako.... Za moju ''kevu'' ću skinuti pa neka ona barem da šansu i ovaj Anora a i Bridget Jones Č Mad About the Boy, pa šta bude bude ) Zatim, animirane naravno i dalje ne gledam. To se nije promenilo ) Ovaj Mickey ne bih gledao nema šanse. A ja ću lično dati šansu za Captain America : A Last Breath, igra Woodz Harrelson koga gotivim i istinita je pri;a ali ne ynam. Ne ynam da nije tu malo vi[e tog ronjenja koje mi vu;e na moguú konfuyiju a samim tim i prekidanje ovog projekta, ali daú mu [ansu. A The Monkez ú ja da gledam, barem se nadam da é moí da se odgleda. I za kraj, ovaj film September 5 za koji sam jo[ pre video trejler i mislim da je atmosfera tih godina sjajno do;arana. Atmosfera me podsetila ne na Munchen nego na original 11 Zapovest, mislim da je u originalu Gideon's Sword ili Gideo Sword ne znam tačno ali taj film bi baš svakom preporučio. Igraju Steven Bauer, Michael York i Robert Joy. Obavezno pogledajte taj film. Meni je on kud i kamo bolji od filma Munchen na primer. A September 5. samo se nadam da neće to uću u neku kolotečinu i konfuziji a valjda neće. Eto, to bi bilo to, što se tiče Najgledanijih Filmova u komšiluku ( susedstvu ) Hrvatskoj. A vaši komentari ? Šta ste gledali od ovoga ili šta ćete gledati ili šta nećete i ima li neki naslov za koji se dvoumite....Izvolite. Ostavite svoje komentare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 12:26 |
|
Kada popravim pc, od svega, gledao bih samo "Anora", no ko živ, ko mrtav do tada
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |