Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (13.03.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (13.03.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (13.03.2025.)
    Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 11:18
E, ovako.... Za moju ''kevu'' ću skinuti pa neka ona barem da šansu i ovaj Anora a i Bridget Jones Č Mad About the Boy, pa šta bude bude ) Zatim, animirane naravno i dalje ne gledam. To se nije promenilo ) Ovaj Mickey ne bih gledao nema šanse. A ja ću lično dati šansu za Captain America : A Last Breath, igra Woodz Harrelson koga gotivim i istinita je pri;a ali ne ynam. Ne ynam da nije tu malo vi[e tog ronjenja koje mi vu;e na moguú konfuyiju a samim tim i prekidanje ovog projekta, ali daú mu [ansu. A The Monkez ú ja da gledam, barem se nadam da é moí da se odgleda. I za kraj, ovaj film September 5 za koji sam jo[ pre video trejler i mislim da je atmosfera tih godina sjajno do;arana. Atmosfera me podsetila ne na Munchen nego na original 11 Zapovest, mislim da je u originalu Gideon's Sword ili Gideo Sword ne znam tačno ali taj film bi baš svakom preporučio. Igraju Steven Bauer, Michael York i Robert Joy. Obavezno pogledajte taj film. Meni je on kud i kamo bolji od filma Munchen na primer. A September 5. samo se nadam da neće to uću u neku kolotečinu i konfuziji a valjda neće. Eto, to bi bilo to, što se tiče Najgledanijih Filmova u komšiluku ( susedstvu ) Hrvatskoj. A vaši komentari ? Šta ste gledali od ovoga ili šta ćete gledati ili šta nećete i ima li neki naslov za koji se dvoumite....Izvolite. Ostavite svoje komentare.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 12:26
Kada popravim pc, od svega, gledao bih samo "Anora", no ko živ, ko mrtav do tada
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.