| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (10.10.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (10.10.2024.)Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 15:28 |
|
E, ovako ) Joker: Folie a Deux cu dati shansu, mada iskreno mislim da nakon filma Jokr, to nisu ni trbali da diraju. A Bad genous se nadam da ce moci da se odgleda. The Substance cu dati shansu mada sam skpetichan i mislim da cu prekinuti. A Nakon ljeta, pa shta reci tj. napisati za ex yu projekte. Tu je provereni rezhiser Danis Tanovic koji je i uspeo ''preko''. Tu je i dobri Uliks Fehmiu. Tu je i Goran Navojec koji koliko god zna da bude smeshan i sipmatichan uglavnom glumi isto. I sve u svemu, iako je dobar rezhiser i dva gluca, tu neshto ne shtima, neshto fali. ne znam kako da se izrazim ali upotrebicu onaj izraz ''boza'' ( to je jedno pice ) Znachi, Nakon ljeta necu gledati, animirane ne gledam, a ovo ostalo me nezanima )
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 17:12 |
|
Ali, ali ali...Ovaj Joker 2, jedan od zhanrova je i mjuzikl, ukoliko se tu neshto peva, igra ( pleshe ) , to naravno i te kako preskachem ) I gledao sam sad neke recenzije na YT i josh se neko slazhe sa mojim misljnjem da Joker-a nije trebalo dirati, u prevodu, nije trebao drugi deo
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |