Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (07.11.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (07.11.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (07.11.2024.)
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2024 u 10:29
Pre neki dan sam video na YT, mshljenje Osvrtnik-a za film Drazen i nije bio zadovoljan, tek ponecim. A to je ono o cemu ja uvek pisem. Pa ljudi imamo taj problem produkcije, doslovce nam treba produkcijska ''inekcija'' kao npr za serije sto je HBO ili Netflix. Pa imali smo samo samo jednu seriju u HBO produkciji i naravno i to zajednicku. Zove se Usp(j)eh. A ovo sa top liste sam napisao vec da cu da vidim za Smile 2 i Terifier 3 jer nisam jos ni skinuo predhodne delove. A dacu i sansu ovom Bagman bash sam ga mislim sinoc sdtavio na spisak ( listu ) za gledanje. Drazen-a cu gledati, mada mislim da to nece biti to, na zhalost. Ja sam pokojnog Drazheba Petrovica (R.I.P.) uvek cenio iako je igrao za Cibonu a ja bio vatreni navijach Jugoplastike i fan Dino Radje ) I moj osrvt na top listu. To bi bilo to. Jer animirane ne gledam, niti cu, a ovo ostalo me...Pa ne zanima ) I da, o ukusima ne treba preterano jer su razlichiti ali me ipak chudi da su filmovi poput Venom-a bash bash gledani a meni su blaga rech katastrofa. I kad spomenu Venoma-a, zanima me kad li ce izaci trejler sa Tom Hardy-jem Havoc u rezhiji Gareth Evans-a, chiji mi se inaache Apostle nije nikako svideo. Film je ishao sve gore i gore, da bi se rezhiser na kraju s oproshtenjem ''usrao'' ) Ali eto, chim je zakorachio tamo... )
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2024 u 10:33
I BTW, iako sam stavio Bagman-a na spisak za gledanje, takvih filmova ima kamara, na tone )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.