| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (06.06.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (06.06.2019.)Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2019 u 18:27 |
|
Film br. 10 ima dobru ekipu glumaca ali mi nije neka tema niti trejler. ájde kao mozda budem dao sansu filmu sa mesta br. 7 i gledacu John Wick 3 deo, nadam se da nece biti kao Chapter II i to je to. Ocigledno je do naroda jer mu se servira ono sto zele. Na primer, u danasnje vreme nije neko osudjen na prvi i drugi kanal pa je bilo spektakularno TRECI kanal pa se cekao nocni program, nilo Program Plus ili Noc i Dan, pa se cekalo Crime Story i npr. Mucke. A danas npr. ako rts emituje Selo gori... ja niti sam gledao, niti cu, ali to je bilo gledano. Recimo trenutno pratim preko EON-a SBB-a Zigosani u reketu i ok mi je. Znaci hteo sam reci tj. napisati da se ipak serira narodu ono sto voli a to su ili nekakavi Marvel i DC junaci, ili nesto animirano, sto je po meni za decu, ili nekakve komedije, bas svasta, ali ukusi su razliciti i o njima se ne treba... Prijatno gledanje )
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2019 u 20:20 |
|
A film br. 3 ''maybe''
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |