Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji Božićni i Novogodišnji filmovi (30.12.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji Božićni i Novogodišnji filmovi (30.12.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji Božićni i Novogodišnji filmovi (30.12.2018.)
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2019 u 18:16
Muka mi je od ovog Macaulay Culkin-a vise,sjebe mi sve praznike kad ga vidim.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2019 u 18:29
I sebi ih je... LOLLOLLOL

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2019 u 20:43
Gledaj ga zivota ti,kao neki raspali alkoholicar....Koliko mu je godina,sa ovom bradom izgleda kao da ima 50.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2019 u 20:56
Nemam pojma. Ma poodavno je ovo... Nisi daleko... Alkohol, gudra... dakle, zdrav život... LOL
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2019 u 22:27
A gde je tu najbolji božićni film tj. Umri muški? LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2019 u 23:01
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

A gde je tu najbolji božićni film tj. Umri muški? LOL

Upri muski Cool
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2019 u 15:23
To je stara fotka, gostovao je letos kod Joe Rogana, izgleda ok, u odnosu na taj naopaki izgled od ranije. Zapravo je i zvučao začuđujuće normalno. Sve mislim da sam ga skoro video kao gosta i kod onih RedLetterMedia ludaka
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2019 u 15:33
Usput, nisam ikada voleo Home Alone, tv program ne pratim 20ak godina, te mi to svakako ne bi bio praznični film, to je ionako individualno suviše. Sada npr su mi na repertoaru Bogart i Paul Rudd , noir, Gene Tierney, možda će biti i western koji iz '60ih, te par Gene Kelly filmova ...meni je to praznik.   
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2019 u 22:48
Razbijam televizor ako jos jednom vidim sam u kuci...

Pre katolickog bozica, znaci od 18.12. pa do 15.1 , svuda, repriza, pa reprizina repriza.

Pored Sam u kuci, tu je i Umri Muski, i Matrix... a i gospodar prstenova. 
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 06:24

Ima ih još, sve zavisi od društva.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.