Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolje od Stivena Kinga (13.06.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolje od Stivena Kinga (13.06.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolje od Stivena Kinga (13.06.2025.)
    Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2025 u 10:50
Pošto horore ne volim i ne gledam ih odavno, nekak ovak: 1. The Shawshank Redemption (1994) 2. Stand By Me (1986) 3. Misery (1990) 4. The Running Man (1987) 5. The Green Mile (1999)
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2025 u 12:57
Nezahvalna rabota. Bilo je vrhunskih ekranizacija Kinga, ali i mnogo žešćih promašaja. Na kraju se sve svede na lični ukus, a tu je svako u pravu. Koliko god vooleo (neke) Kingove horore u pisanoj formi, toliko su mi nekako najupečatljivije ekranizacije koje su ponajmanje horori.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2025 u 14:42
Zelena milja i Kudzo ,isto misljenje najbolje su one ekranizacije koje nisu horori,mada ja ga bas i ne vidim kao pisca horor romana ali kad ga vec tako deklarisu neka ga.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2025 u 15:01
Ima tu i još materijala koji bi mogli na ovu listu TOP 10 a neki da ne budu na njoj, da sam ne nabrajam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.