Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolja Tinejdzerska Komedija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolja Tinejdzerska Komedija

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 02:33
Sorry, ja polupala loncice. Ne videh da su u pitanju tinejdzerske KOMEDIJE, film koji sam navela nije komedija, vec ljubic ;)
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 02:35
ah, zene i ljubici
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 05:36
kad vec svi  bubaju svast evo:
Sorority Boys
Eurotrip
Saving Silverman
100 Girls

Ažurirao Darius
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 10:17
Mean Girls je valjda jedini teen film u zadnjih 10 godina sa inteligentnim humorom
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 11:52
juce odgledao, broken lizards club dread :) 
Fission Maild
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 14:08

Evo, tri meni drage tinejdz komedije:

Vozacka dozvola

Mangupi na odmoru

Slobodan dan Ferisa Bjulera

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
manager9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manager9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 17:11

Mangupi polažu maturu - ne znam kako se zove u originalu,francuska komedija iz 80-ih koja mi je bila najdraži film sa nekih 12 godina.

Vruće žvake

Na vrh
Beni67 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni67 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 23:10

Da li netko ima titlove za film Mangupi polazu maturu moze i engleske original naslov Les sous doues na engleskom The Under Gifted

Bio bi jako zahvalan ako ih neko ima ,oze mi poslati na mail beni5@net.hr

Beni
Na vrh
Beni67 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni67 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 23:11
Originalno postovano od strane Beni67 Beni67 piše:

Da li netko ima titlove za film Mangupi polazu maturu moze i engleske original naslov Les sous doues na engleskom The Under Gifted

Bio bi jako zahvalan ako ih neko ima ,moze mi poslati na mail beni5@net.hr

Beni
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 23:40

SORORITY BOYS - jedini koji volim iz ovog zanra.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 23:41
user posted image
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 23:47
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 23:49
user posted image
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 23:52
ahhh FAK YA ALL, IM GOING HOME
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 23:53
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 02:05
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

Mean Girls je valjda jedini teen film u zadnjih 10 godina sa inteligentnim humorom

I meni je taj najbolji od svih tih teen komedija :)

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 09:30
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

I meni je taj najbolji od svih tih teen komedija :)

yep,zbilja je dobar,jedini teen film kojeg sam pogledao više od 1put..lohanica nije iritantna kao drugdje,a i mcadamsica je odlična..ukratko:najbolje štivo za sve buduće kučke...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
st.frky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st.frky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2006 u 00:13
Hmm , ako je TOTALNO NAPUSENI teen komedija , ona je i

Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

teen komedija!

Spominje se škola (5 min max)

Ažurirao st.frky_
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,852 sekundi.