| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Naisu no mori: The First Contact Aka Funky Forest: The First Contact (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Naisu no mori: The First Contact Aka Funky Forest: The First Contact (2005)Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2013 u 17:47 |
|
Naisu no mori: The First Contact (2005) * Funky Forest: The First Contact * ![]() IMDb Režija: Katsuhito Ishii, Hajime Ishimine, Shunichiro Miki Scenarij: Katsuhito Ishii, Hajime Ishimine, Shunichiro Miki Žanr: Komedija Jezik: Japanski Država: Japan Trajanje: 150 min Andrew Alfieri Hideaki Anno Moyoco Anno Tadanobu Asano Maya Banno Kazue Fukiishi Chizuru Ikewaki Shihori Kanjiya Nečuvena zbirka nadrealnih, kratkih nelogičnih izjava i dijaloga uglavnom vezanih za dvojicu tv komičara koji se stalno prepiru, tri brata koji nemaju puno uspeha kod žena, učitelja Engleskog koji je zaljubljen u đaka koji je nedavno diplomirao i koji ga vidi samo kao svog prijatelja i škole u kojoj obitavaju čudna krvoločna stvorenja. Animacija, komedija i naučna fantastika su ukombinovane da bi stvorili jedinstveno i zbunjujuće iskustvo posmatrača. NAGRADE: 2006: Toronto After Dark Film Festival Specijalna nagrada za najinovativniji film Tekst ta temu je uradio mahoni Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2013 u 13:20 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2013 u 19:52 |
|
Hvala Gaco ![]() ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2023 u 20:27 |
|
Što vole Japanci da prave otkačene filmove i imaju baš specifičnu komiku. Nije mi se svidelo sve naravno, nešto mi je i degutantno, nešto dosadno, ali u suštini neobičan film.Hvala za prevod!
Ažurirao AlexDeLarge - 04.Svibanj/May.2023 u 20:32 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |