Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nađite uljeza
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nađite uljeza

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2007 u 04:49
Aha, sad je prelako smile115

Ova mi je celuliticna u dupetu. Prosla je bila lepsa smile83

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2007 u 12:10
Bogami panonski svaka čast!!!!!!!! Nisam se nadao da će se ovako brzo pogoditi......
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 12:57
E ovde definitivno nešto ne valja:

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 13:10
KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!
(kako je dobra)

Ali ce Panonski Govnar da joj pronadje 1 gram celulita.

P.S. Sva sreca da ona ne cita ovo jel bi posle Panonskog Govnara otisla na Turbo Dijetu. I ne bi jela nikad vise nista, pa bi onda zbog Panonskog Govnara jos zavrsila u bolnici, i ne daj boze.....

Ažurirao pejafor3 - 10.Listopad/Oct.2007 u 13:12
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 14:39
Ona će se prehladiti u kratkim hlaćicama i u majici kratkih rukava na ovakvo hladnom vremenu.  smile82 smile82 smile82
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 15:17
Slika je okrenuta. Znam ja nju, ona se zalizuje na svoju desnu stranu.  Big smile

Ažurirao yolix83 - 10.Listopad/Oct.2007 u 15:50
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 17:17
Ne diraj govnara, pejafor. Priznaj kao covek da je prosla bila gadna. Vidis da je darije oma zamenio...
Ova je dobra. Poveo bi je kuci i ne pustao...smile83

...ali rekao bih da je uradjena gruba modifikacija slike: pogle darije odakle dokle joj (po vertikali) idu sise smile73

Ažurirao panonski govnar - 10.Listopad/Oct.2007 u 17:30
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 21:28
šta je ovde veće?
glava ili sika?
hm.. pitanje je sad?
kakvu li je upalu pluća imala
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 17:18
Oko njene desne ruke gdje drži pištolj nešto je musavo, zamagljeno. Da nije to to što ne štima?
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 23:37
STA TI PRICAS PG. pa prosla je bila zakon za ovu. a i yolix83 sta je video. Mislim strasnooooo, kako li si ti studirao ovu sliku kad si video fleku na ruci.

Da ne zaboravm ovo:
BY PG
pogle darije odakle dokle joj (po vertikali) idu sise

PG matematicar i arhitekta.

Ažurirao pejafor3 - 11.Listopad/Oct.2007 u 23:42
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 23:52
Ona celuliticna? Nosi je kuci. Imala je muske noge smile40
Nije ono fleka nego senka, ima je na obe ruke.

A ti pejafor, ako si se najeo i napio, ajd nadji gresku!!! smile73
Ovo nisu sise jebote...zenska sisa ima nekakav oblik...

Ažurirao panonski govnar - 11.Listopad/Oct.2007 u 23:55
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 23:59
Pazi druže, ja nisam studirao sliku već sam oprobao. To je post za tri sekunde. Zovi ga lucky shot ako hoćeš. A mog'o si i ti to da uradiš umjesto da nam se smiješ.

Ažurirao yolix83 - 12.Listopad/Oct.2007 u 00:02
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2007 u 00:13
[QUOTE=panonski govnar] Ona celuliticna? Nosi je kuci. Imala je muske noge

Pa ova ima stomacinu do poda, i sve se trudi da ga uvuce
i vidi joj se celulit na stomaku, i pupak joj je kao kod mene, i pogledaj joj butine, sve vene iskocile.
a ona prosla je imala malo celulita a ti se je odmah sahranio kao da je grob-grobova

yolix83

ne razumem bas najbolje, ja sam malo glup. Ko se kome smeje i sta je "lucky shot" jbg ja ne znam engleski...
i ko je sta oprobao????

Ažurirao pejafor3 - 12.Listopad/Oct.2007 u 00:20
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2007 u 00:24
Sta sam je ja sahranio, darije je oma sklonio... osim ako nije odveo kuci...
smile80
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2007 u 00:41
Darije je poznati i registrovani manijak.

pejafor3-darije

a posle ide ovo
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2007 u 01:20
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

yolix83

ne razumem bas najbolje, ja sam malo glup. Ko se kome smeje i sta je "lucky shot" jbg ja ne znam engleski...
i ko je sta oprobao????

Ne razumijem ni ja tebe najbolje. Big smile
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2007 u 01:28
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

yolix83

i ko je sta oprobao????

Ne razumijem ni ja tebe najbolje.

E jebiga onda.

Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 22:13
Kako se meni cini ove sve cure u biti i same traze kandidata da bude "uljez":))))))))))))))))))
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 19:20

A uljez je?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 19:40
pas
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.