Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nabava filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nabava filmova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nabava filmova
    Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 11:33
Kako, nabavljate filmove ,osim razmjene????????
I'll be back
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 12:02
Ja kupujem od jednog coveka, dogovor preko maila, placanje pouzecem. Cena oko 0.7e na vise od 50kom.
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 12:34

pa uglavnom preko frendova,dobro to je isto kao razmjena

ali ne nužno

....
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 14:12
Imate nekoga za preporučiti i kako do njega???'
I'll be back
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 14:19
Ja kupujem sa www.teodivx.com . Jednostavno je, posaljem mu spisak filmova koje sam odabrao iz kataloga ili sa stranice na e-mail, on mi odgovori kada salje i u roku od dan-dva stize posiljka putem poste. Cena je od 60-80 din po cd-u + postarina. Filmovi su kvalitetno narezani!
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 15:51

ja sa neta preko burazera jer ima vrlo brzu vezu.

inace zarazmjenu sam uvijek. a sada imam za to i vremena pa ako netko hoce neka se javi.

pozdrav

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 20:35
Ima tko nekog preporučit iz Hrvatske i kakve su cijene,i usput ime web stranice ako ima?????
I'll be back
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 21:45

Ako ima neko ko zivi u Bosni ja sad idem tamo pa ako zeli filmove imam preko 600 filmova sad i sve nove pa se javite ako neko ima..

pozdrav svima..

BIG_BOSS
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 22:47

a idem u u Sibenik...

pozdrav

BIG_BOSS
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 22:50
Sa neta preko bittorrenta.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.