Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
My iz budushchego Aka We Are from the Future (2008) |
Odgovori |
Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6152 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2014 u 14:12 |
We Are from the Future (2008) "Mы из будущего Aka My iz budushchego" (originalni naslov) Žanr: Akcija, Drama, Fantazija Trajanje: 110 min Država: Rusija Jezik: Ruski Režija: Andrey Malyukov Scenario: Kirill Belevich, Aleksandr Shevtsov Uloge: Danila Kozlovsky ... Borman Andrey Terentev ... Spirt Vladimir Yaglych ... Cherep Dmitriy Volkostrelov ... Chukha Ekaterina Klimova ... Nina Film počinje tako što četvorica mladića, inače tragača za antikvitetima iz drugog svetskog rata, kopaju na mestu gde su se nekada vodile bitke, u potrazi za medaljama, ordenjem, dokumentima i oružjem, kako bi ih prodavali na crnom tržištu. Iznenada, na mestu kopanja počinje da se događa nešto čudno: u nađenim vojničkim knjižicama koje su pripadale poginulim vojnicima Crvene armije, oni pronalaze svoje slike. Misleći da je sve to posledica ispijene vodke, trče ka jezeru kako bi se otreznili u hladnoj vodi. Međutim, umesto da se otrezne, dospevaju u 1942. godinu, u sred teške bitke, koja je u punom jeku... i više: sftim zvor: YT |
|
Bardemov sin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Dejton, Ohajo Status: Offline Points: 490 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jeste, priznajem, gledao sam ga u momentima kada je moja rusofilija bila bezuslovna, ali i dalje mislim da je film odličan. A u njemu glumi i najbolja riba koju sam ikad video na filmskom platnu. Nijedna napumpana holivuđanka joj nije ni prineti. Ekaterina Klimova- istinska slovenska lepota...
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |