Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - My Favorite Wife (1940)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

My Favorite Wife (1940)

My Favorite Wife

My Favorite Wife (1940)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Moja najdraža supruga

Godina:

1940

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

88 min

Režija:

Garson Kanin

Scenarij:

Garson Kanin
, Leo McCarey
, John McClain
, Bella Spewack
, Sam Spewack
, Alfred Lord Tennyson

Glavne uloge:

Cary Grant
  >  Nick
Randolph Scott
  >  Burkett
Irene Dunne
  >  Ellen
Pedro de Cordoba
  >  Dr. Kohlmar
Granville Bates
  >  Judge
Scotty Beckett
  >  Tim
Mary Lou Harrington
  >  Chinch
Donald MacBride
  >  Hotel Clerk
Hugh O'Connell
  >  Johnson
Gail Patrick
  >  Bianca
Ann Shoemaker
  >  Ma

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: My Favorite Wife (1940)
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2012 u 17:32
My Favorite Wife (1940)
Projekt All Oscars

Žanr: Romantična komedija
Trajanje: 88 min
Država: Amerika
Jezik: Engleski
Režija: Garson Kanin
Scenario: Bella Spewack, Sam Spewack

Uloge:

Irene Dunne ... Ellen Arden
Cary Grant ... Nick Arden
Randolph Scott ... Steve Burkett
Gail Patrick ... Bianca Bates

Ellen Arden se vraća kući nakon što je 7 godina smatrana mrtvom, stradalom u brodolomu.
Otkriva da se njen muž Nick upravo oženio sa Biancom. Presrećni Nick nespretno pokušava 
da vest saopšti Bianci. Ali pre nego što to uradi saznaje da je Ellen tih sedam godina provela
na pustom ostrvu sa jednim muškarcem. Nick je ljubomoran i pokušava da otkrije istinu.
Urnebesna zbrka sve dok Nick ne izabere omiljenu ženu.
Film je nominovan za 3 Oscara.

Prevod uradio strabon
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2017 u 13:21
Sedam godina pošto mu je supruga (Irene Dunne) nestala u okeanskoj nesreći, potonoću broda, njen suprug (Cary Grant), pomirivši se sa tim da je udovac, sa željom da nastavi svoj život i brigu o njihove dvoje dece, rešava da je konačno proglasi (zakonski) mrtvom, i ženi se svojom verenicom, te odlazi na medeni mesec sa dotičnom...

Avaj, njegova ipak ne tako mrtva supruga se posle svih tih godina vraća bas u to vreme, i uplašena toga da ga je izgubila, pokušava da ga vrati (najkraće)...što im je, oboma, sa obzirom na bizarnost celog slučaja, te njihovu smotanost i nesnalažljivost u svemu tome, uvod u bezbroj komičnih situacija...

Sjajni dijalozi, blesava tema, Grant uvek šmeker, odlična i hemija izmedju uigranog glumačkog para čine ovaj film šarmantno zabavnim i posle svih ovih godina. No, ono što mene uvek kupi je sama Irene Dunne koja je (opet, meni) prava zvezda ovog filmića...neponovljiva i specifična glumica, sjajna u svom liku, sa talentom za komiku, lepa, zgodna, slatka, elegantna, legenda sama po sebi (pride uz svoj specifični šmek, ima u sebi nešto što me podseća na Stenwickovu i Garbo, dakle harizma pršti iz njene pojave). Pored svega navedenog meni su čak i samo scene sa sirotim sudijom, na samom početku i pred kraj filma, antologijske, dovoljne da se ovaj film gleda iznova, uvek me nasmeju.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.