Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Muzika koju mrzite
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Muzika koju mrzite

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2017 u 13:41
LOL na to baš mislim, hehehe Šaolin monah LOLLOL

Ne volim to (i dalje ne mrzim) i ne mogu istrpeti tek po autobusima kada se putuje duže, jbg to je nešto što volim da pamtim, krajolike, ushićenje jer izlazim iz svoje sredine,  radost uz negde ipak pozitivnu neizvesnost zbog odredišta, odmora, blesavljenja, novog okolišta itd...a vozač udari po tim užasima...upropasti mi čitav doživljaj putovanja Ouch  (I know, sluške u ušesa i bog da me vidi, no eto, nije se uvek imalo sluški, telefona i čuda)

Ažurirao puppet_master - 04.Studeni/Nov.2017 u 13:44
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2017 u 13:58
To je normalno. Mada postoji legenda koja kaže da postoji šofer koji pušta npr. rok muziku u autobusu.

Ima to i svojih čari ta šit muzika, ne bitno koja ovi naši gilipteri ili nešto sa MTV-a. Obožavam naći tako neki biser, što besmisleniji tekst ili spot, pa poslati drugaru da malo prodiskutujemo.

Evo da ne spamam od mene jedno remek-djelo, naširoko poznato, nadam se.

There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2017 u 14:04
Majko mila....pa smejem se sve vreme slušajući to, baš imam kez, no jbg svejedno osećam duboku prazninu u sebi, jezivu tugu LOL najozbiljnije, nisam dosegao još uvek potrebnu veštinu da se nosim sa baš takvim, da kažemo, zvukom. LOL

Evo neću ni ja više da brljam po tebi (pa kada mi ništa ne pada na pamet kao primer) Smile
Na vrh
Terminator666 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Terminator666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 00:06
Ćana,ne dao Bog nikom.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2019 u 20:14
Ne volim cajke,turbo-folk i ove novopecene u minjacima sto pjevaju.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2019 u 01:17
Na vrh
sajlent View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sajlent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2020 u 23:07
Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2020 u 13:34
wallbash

Na vrh
sajlent View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sajlent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2020 u 21:41
Na vrh
sajlent View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sajlent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2020 u 23:02
Na vrh
sajlent View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sajlent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2024 u 23:44
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.