| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Muzika Aka Music (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kizo973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 18.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 1194 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Muzika Aka Music (2008)Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2013 u 20:34 |
|
Muzika Aka Music (2008)
![]() Žanr: Komedija, Drama Država: Njemačka, Slovačka Jezik: Slovački Trajanje: 101 minuta Režija: Juraj Nvota Uloge: Jan Budar, Vladimír Hajdu, Csongor Kassai IMDb Radnja: Momak sa strašću za jazz glazbom pokušava pronaći prostor za sebe kako bi ispunio glazbene snove. Češko-Slovačka u ranim sedamdesetim godinama. Martin ima, za njega, nezanimljiv posao u postrojenju za obradu vode i trudnu suprugu Mariu te su u isčekivanju bebe. Martinov posao ne donosi im dovoljno novaca tako da privremeno žive kod Marijinih roditelja, koji ne skrivaju činjenicu da im on nije drag. Martinu je najveća radost u životu glazba te bi najradije za život zarađivao isključivo od svirke. Uz pomoć nekolicine prijatelja glazbenika, osnivaju band te Martin kreće u ispunjavanje svoje životne želje... Trailer: Prijevod: Gaca62 (hvala ) Prijevod Ažurirao kizo973 - 18.Studeni/Nov.2013 u 14:55 |
|
![]() |
|
kizo973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 18.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 1194 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2013 u 15:01 |
|
Prijevod postavljen, možete ga skinuti O V D J E ili na gornjem linku u temi. Hvala.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2013 u 20:09 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |