Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mr. Robot (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mr. Robot (2015)

Mr. Robot

Mr. Robot (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

49 min

Autor:

Sam Esmail

Glavne uloge:

Rami Malek
  >  Elliot Alderson
Carly Chaikin
  >  Darlene
Portia Doubleday
  >  Angela Moss
Christian Slater
  >  Mr. Robot
Martin Wallström
  >  Tyrell Wellick
Stephanie Corneliussen
  >  Joanna Wellick
Michael Cristofer
  >  Phillip Price
Grace Gummer
  >  Dominique DiPierro
Azhar Khan
  >  Mobley
Michael Drayer
  >  Cisco
Sunita Mani
  >  Trenton
Michel Gill
  >  Gideon Goddard
Gloria Reuben
  >  Krista Gordon
Jeremy Holm
  >  Mr. Sutherland
Ben Rappaport
  >  Ollie Parker

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mr. Robot (2015)
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2015 u 20:44

Opis:
Eliot (Rami Malek) je mladi programer koji preko dana radi kao inženjer sajber bezbednosti, a preko noći je osvetoljubivi haker. Angažuje ga takozvani g. Robot (Christian Slater) koji vodi tajnu grupu hakera koja obara najveće institucije sveta za koje veruju da uništavaju i upravljaju svetom.

Žanr: drama
Kanal: USA Network
Premijera: 24. 5. 2015.

Ažurirao bojanadj - 29.Srpanj/Jul.2015 u 22:54
Na vrh
Illuminati View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Illuminati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2015 u 22:43
Nemoj da vas zavarava ovaj retardiran naslov serije!
Odlična serija,odličan početak.Preporučujem.
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2015 u 22:57
 pogledala bi pilot ovoga, ali trenutno mi je pun kufer ovih hakeraLOL
Na vrh
code381 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj code381 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 13:27
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

pogledala bi pilot ovoga, ali trenutno mi je pun kufer ovih hakeraLOL

Pilot epizoda je ubica, ja sam morao da je pogledam 2 puta koliko je dobra. Ostale epizode i nisu bas toliko dobre. Treca epizoda mi se ogadila. Ako neko misli da imam nesto protiv gej osoba potpuno je u pravu, ali onakav pederluk da prikazu na televiziji fuj fuj. Ogadi mi se zivot. Trecu epizodu na IMDb-u sam odmah ocenio ocenom 1.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2015 u 18:54
Zanemarite opis, preje**na serija....

Odgledao 1 ep danas, pa cu kao kolega Code vcrs opet pogledati 1 epku pa nastavljam dalje (trenutno ima 4 epizode)....

Dok gledam seriju u glavi mi se vrte neke scene iz "Brilijantnog uma" ... Kontao sam da ce glavni glumac biti glavna pogreska u seriji, cisto fullanje.... ali rastura lik, totalno se uklopio u pricu...
Posle "Rat u kuci" serije...sad je zabo pravu ulogu..

Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2015 u 08:55
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Dok gledam seriju u glavi mi se vrte neke scene iz "Brilijantnog uma" ...

Posle ovog, meni više ništa ne treba reći. Smile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Anodomini View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Anodomini Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2015 u 20:10
Malo naslov odbija al očito se isplati pogledati prema onom što ste napisali. Smile
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2015 u 00:25
Ako neko ima volju da po pola prevodimo nastavak ove serije, neka mi se javi putem pp. Trenutno radim prevode za dvije serije i imam prostora za još pola epizode. Po mogućnosti da ta osoba prevodi na SR ili HR pošto ja prevodim BA, pa da svako završni postavi kao autorski na svom jeziku.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
code381 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj code381 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2015 u 15:17
Poslednja 10. epizoda koja je trebalo da bude emitovana sinoc je odlozena za sledecu sredu zbog jucerasnje pucnjave u Virdziniji tj slicnosti poslednje epizode i ove pucnjave.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2016 u 21:18
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2016 u 01:58
Odgledao prvu epizodu. Kajem se što sam počeo seriju... tek sada (a ne ranije). Big smile Prva epizoda vrh! Thumbs Up
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 03:14
Konačno završio prvu sezonu. Serija razvaljuje.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2016 u 20:46
Obnovljeno za 3. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2016 u 02:38
Stigao da odgledam i prvih sedam epizoda druge sezone. Svidela mi se mala promena na početku 6. epizode. Thumbs Up  Nasmejao sam se više nego na nekih današnjih "komedija" LOL

P.S. Nisam baš shvatio kraj 7. epizode,. Je li Eliot sve vreme bio u zatvoru? Confused

I'm definitely mindfucked. usta

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 23.Kolovoz/Aug.2016 u 02:54
Na vrh
mara92 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj mara92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2016 u 23:53
Serija je nevjerovjerovatnofenomenalna :D
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 00:55

Prevedena je druga sezona, hvala mirha zamojuljubav

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
cfox-sd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 16:49
Početak serije je obećavao, ali već od polovine prve sezone PAD. Mislim na priču, klasična (malo nakićena) osveta... Priznanje na realizaciji, nesvakidašnje! Prevod OdLIčAN!!!
Na vrh
mutaredrake View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj mutaredrake Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 21:11
preporuke za ovu seriju :)
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 21:14
Ovo obavezno se gledalo i gleda ce se... HVALA TITLERIMA> :)
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2017 u 21:36
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.