Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mpg problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

mpg problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mpg problem
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 14:52
e ovako, imam jedan video u mpg formatu velicine 5,4GB. kak da to strpam na DVD, ali obicni, ne dual layer. u kojem programu da ga smanjim il sta vec treba? hvala
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 16:17
Ja bih prvo napravio vob fajl (uz pomoć recimo: tmpgenc dvd author), a zatim ga učitaj u CloneDVD ili DVD Shrink i oni će ti ga smanjiti na 4.3 GB...
Ovim ćeš, mislim, najmanje izgubiti na kvalitetu...
A što ga ne kompresuješ u DivX?
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 22:24
a mogao bi i to. inace radi se o utakmici hrvatska-australija sa svjetskog prvenstva...
neznam mozda da izrezem poluvrijeme, oce onda stat na dvd. s kojim programom bi mogao izrezati dio videa?
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 00:15
Najlakši mogući program za isecanje, prekrajanje.... je AVI MPEG RM WMV Splitter a svakako možeš i u VitualDub-u...
Nego, čekaj, u toj utakmici ste vi izgubili, nešto vas sudija zajebo? Pa iseci taj kraj LOL
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 00:18
da da, smuljat cu rezultat :D

e aj mi molim te reci di da nabavim te programe :) hvala
mozda ce mi i kratki tutorial trebat, al prvo da vidim ocu se sam snac
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 00:46
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 15:39
hvala, skinio sam splitter i clone dvd, dvd shrink imam, a ovaj author da skinem retail ili trial veziju?
virtual dub nemogu otvorit stranicu
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 15:54
Ako imaš splitter ne treba ti Virtual, ako imaš DVD Shrink ne treba ti Clone DVD...
Skini retail verziju...
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 23:34
e ajd molim te jos ako mi mos nabavit crack il serial za splitter, jer sa trial verzijom nemogu cijeli video srezat, mogu samo 2 min...
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2006 u 00:26
Ne znam koju si verziju skinuo, ali ja imam za ovu:
AVI MPEG RM WMV Splitter v4.28

Name: Jason Mazur
Code: B54V-EWEH5-V47PU-HVX7D-75TLV-SV2SS-7NFS9-H4PF7-FGRWM
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2006 u 18:05
moram te jos malo gnjavit ak nije problem

TMPGEnc DVD Author 2.0 trebam serial... hvala
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2006 u 19:06
TD10-NVU6-4A4R-XWSY-L7BM

Name:www.piaodown.com
Code:TD10-NVU6-4AQK-YAA5-KOWX
Code:TD16-67YD-3W8J-AV9F-9NTF
...
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2006 u 23:13
neradi mi nijedan od ta 3 :(
To sam ja...
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2006 u 16:39
nekaj me zajebava upload odgovora i tema........pisal sam odgovor pol sata i onda mi ga ne primi........vrijeme upropašteno..........neda mi se pisat opet sve ispočetka.........samo kratko vso, skini tutorial i mora radit. ak te kvaliteta slike neće zadovoljit odaberi opciju u vso-u dvd 9 i onda ga u shrinku podjeliš na poluvremenu na dva dvdja. bok
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 00:24
eh riknio mi kabel od harda pa me nije bilo 2 dana...
a sta je VSO?
To sam ja...
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 08:40
to ti je program za izradu dvdja gdi možeš složiti i titl zove ti se vso convertxtodvd. bil sam već jako puno pisal i odgovaral o njemu tak da potražiš na forumu postove o tome jer mi se neda ponovno duplicirati postove. time bi samo otvoril pandorinu kutiju javilo bi se miklijon drugih s istim pitanjima i sve više nebi imalo smisla. malo potraži po forumu i naći ćeš sve odgovore
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.